A Szegedi Tudományegyetemen, vagy a SOTE-n éri meg jobban védőnőnek tanulni?
Mindenféle tapasztalat érdekel. A képzés minőségérôl, a szak elvégzése utáni lehetőségekrôl,de azzal kapcsolatban is, hogy milyen az egyetemi hangulat,légkör, stb.
És milyen Pesten, illetve Szegeden egyetemistának lenni?
Én Szegeden, de nem védőnőnek tanulok.
Budapesthez közel lakok, de nem bánom, hogy nem oda járok. Szerintem a nagyvárosban elvesznek az emberek.
Szeged fiatalos, hangulatos város, sok kikapcsolódási lehetőséggel (sport, színház, kocsmák, klubbok, SZIN, SZEN, mozi, Árkád, múzeumok/kiállítások, egyházi közösségek, sportrendezvények), jó tömegközlekedéssel, bicikliúttal. Az éttermek, cukrászdák, menüs helyek nem olyan drágák, de az albérletek sem, mint Bpen. Nem kell nagy távolságokat megtenni és órákat utazni.
Szeged. Jobb az oktatás színvonala.
Élhetőbb a város.Védőnőből hiány van, így elvileg állásod lesz.
Nagyon más az oktatás -és a munka miután vègzett az ember. Az első jó èv kemény gyakorlatban ...nem mondom h megbántam h védőnőként végeztem de 9 év óta is rengeteget változott már a szakma, most az a fontos h ledokumentáld,iktasd, időre kèsz legyél a szűrővizsgálatokkal...messze nincs idő bizalmi kapcsolat kialakítására, a családokra...
Viszont a fizetés elvileg több lesz,július 1 től már a szakdolgozói bértábla alapján érkezik majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!