Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan szakember aki tud...

Van olyan szakember aki tud segíteni önéletrajz és motivációs levél elkészítésében?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy segítsen kijavítani a hibákat, vagy segít jobban összeszedni a dolgokat.

2021. jún. 12. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Én ezzel foglalkozom, ha gondolod, írj. Akár anonimizálva is.
2021. jún. 13. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Van.
2021. jún. 13. 01:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod, ha egy anonim idegennek elküldöd az önéletrajzodat mert ő egy fórumon ismeretlenül azt állítja, hogy ő ezzel foglalkozik és te egy vadidegenben megbízol, de ha esetleg valóban egy szakember véleményére vagy kíváncsi, akkor

[link]

[link]

[link]

vagy csak szimplán nézd át magad ezek seítségével:

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 13. 09:35
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

már ehhez is szakember kell?

Lassan már a levegővételt is más csinálja helyettetek?

2021. jún. 13. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4. nem lehet mindenki olyan zseni, mint te, hogy már a legelső saját magad által, segítség nélkül készített önéletrajzod is olyan volt, hogy csorogni kezdett a HResek nyála amikor meglátták és húsz helyre akartak egyszerre behívni interjúra. Vannak akik kevésbé tökéletesek.
2021. jún. 13. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Egyes vagyok: szerintem semmit nem veszíthetsz, ingyen csinálom, hobbiból. Több embernek szereztem már itt meg civilben is melót az általam készített CVvel, és szebb honlapot tudok csinálni, mint amiket fentebb linkeltek.
2021. jún. 13. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

"hogy már a legelső saját magad által, segítség nélkül készített önéletrajzod is olyan volt"

De pont erről van szó, hogy nem kell saját maga által segítség nélkül készítenie, mert az interneten ezer és egy helyen le van írva minden, van rengeteg minta, sablonok.

2021. jún. 13. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert az internetre nem szakemberek rakták fel hogyan kellene kinéznie egy önéletrajznak, hanem a szomszéd Mariska néni, mi?
2021. jún. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!