Mire figyeljek az önéletrajz fotóm elkészítésekor?
Figyelt kérdés
A magabiztos tekintet, világos háttér, egész fej és vállak rendben van, de baj, ha nem pont szemben vagyok a képen, vagy ha mögöttem fűrészporos tapéta látható?2016. nov. 18. 19:22
2/4 anonim válasza:
Menj el egy fotóshoz, és csináltass nála képet, akár mezei igazolványképet (a legtöbb helyen van mód megkapni digitálisan is). Nem lesz drága, és legalább nem fűrészporos tapéta.
Ha nagyon nincs semmi professzionálisabb, akkor legalább menj ki és legyen a háttérben valami irodaház, vagy egy fa, de ne valami lepukkadt mezei lakásbelső
3/4 anonim válasza:
Én is fotóssal csináltattam, 30 perc alatt kész volt 890Ft-ért, bár azt nem tudtam, hogy digitálisan is kérhetem, akkor nem kellett volna telefonnal lefényképeznem, mert nagyon sokat mosódott. Mondjuk eddig nem szóltak állásinterjún ezért, pedig mindig megkérdezem, hogy találtak-e valami hibát az önéletrajzomban és a motivációs levelemben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a fotós ennyiért szimpatikusnak tűnik, csak kissé szkeptikus vagyok az árral kapcsolatban :)
2016. nov. 19. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!