Ma is „tévesen“ számolják majd a fizetésem? Szavazás
Az elmúlt két munkabérem csonkán jött mert állítólag „tévedtek“. Kétszer egymás után. Világos. El is hiszem....
Azóta se pótolták.
Na ma utalják a köv bért: ma is TÉVEDNI fognak? SZAVAZÁS!
Szerintem ma is „tévednek majd“
", de bizonyítékkal nem szolgálsz!"
Majd ha bemutatod az igazolványod, hogy mely hatóság végrehajtási szerv hivatalos alkalmazottja vagy majd akkor.
Miért kéne NEKED bármivel is szolgálnom? ki vagy te, a bilibeszaró kisjani vagy ki?
"Majd ha bemutatod az igazolványod, hogy mely hatóság végrehajtási szerv hivatalos alkalmazottja vagy majd akkor."
De kinyílt a pofád, bezzeg a melóhelyen füled-farkad behúzod!
Tudod, ha valamit állítasz, és nem bizonyítod, az téged minősít, akárcsak a kirohanásod!
", és nem bizonyítod,"
Akkor még mindig semmit se értesz abból amit leírtam. de semmit a világon.
TAPS.
Pedig egyszerűen magyarul le van írva.
A munkahelyemen befogom a számat igen, de ez nem tart vissza attól hogy 12 oldalas beadványt írjak a NAVnak mellékelve számlakivonatot szerződést jelenléti ívet stb.
majd nekik elmagyarázza a cég hogy is volt ez.
Nem NEKED.
"12 oldalas beadványt írjak a NAVnak mellékelve számlakivonatot szerződést jelenléti ívet stb."
Jaj Te szerencsétlen. Még azt sem tudod, hogy ez munkaügyi kérdés, nem adózási. A munkaügyi felügyelőség az illetékes hatóság, nem a NAV ilyen ügyekben. Ha az talál olyan szabálytalanságot, ami más hatóság feladatkörébe tartozik, akkor értesíti azt róla. Az, hogy csak részben kaptad meg a munkabéred, nem a teljeset, a munkaügyi felügyelőségre tartozik, nem másra.
" Az, hogy csak részben kaptad meg a munkabéred, nem a teljeset, a munkaügyi felügyelőségre tartozik, nem másra."
de az MÁR A NAVRA TARTOZIK HA NEKEM igazolhatóan X ft fizetést ad miközben a nav felé X-1 ft bérrel jelent be és eszerint járulékfizet!
AZ MÁR A NAVRA TARTOZIK!
NEMDEBÁR??
HM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!