Ma is „tévesen“ számolják majd a fizetésem? Szavazás
Figyelt kérdés
Az elmúlt két munkabérem csonkán jött mert állítólag „tévedtek“. Kétszer egymás után. Világos. El is hiszem....
Azóta se pótolták.
Na ma utalják a köv bért: ma is TÉVEDNI fognak? SZAVAZÁS!
Szerintem ma is „tévednek majd“
2021. jún. 7. 07:14
A kérdező szavazást indított:
Ma is tévednek
Megszállja őket a szentlélek és megvédi a tévedéstől
16 szavazat
1/21 anonim válasza:
Miért maradsz ilyen munkahelyen? Tévedésből nem járnék be
2/21 anonim válasza:
Hát ha olyan hülye vagy hogy bejársz dolgozni így is, akkor csinálják csak :D
4/21 qkker1 válasza:
Bazsi, eddig az volt a nyűgöd, hogy évek óta nem kapod meg rendesen a fizetésed!
5/21 anonim válasza:
Mi a helyzet? A múltkor azt mondtad voltal a navnal. :))
6/21 Koplárovics Béci válasza:
Nincsen semmi tévedés. Kívülről még mindig csak egy csicska van, aki tűri.
7/21 A kérdező kommentje:
", aki tűri."
Annyira azért mégsem mert a NAV feljelentés megvolt.
Pár éve egy navos feljelentés 30 misijébe fájt a cégnek pedig az is csak egy semmi kis bejelentéssel indult, aztán lavina lett a hógolyóból.
2021. jún. 7. 10:48
8/21 anonim válasza:
Mindenkeppen ertesits minket a fejlemenyekrol! Kivancsi vagyok az alapitvanyi iskola sorsara.
9/21 qkker1 válasza:
"Pár éve egy navos feljelentés 30 misijébe fájt a cégnek pedig az is csak egy semmi kis bejelentéssel indult, aztán lavina lett a hógolyóból."
Álmodsz királyfi!
10/21 A kérdező kommentje:
A tények tagadása nem lehetséges. Amit írtam az megtörtént tény. tagadása nem lehetséges.
2021. jún. 7. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!