Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez így korrekt,...

Szerintetek ez így korrekt, szerződés nélküli munka?

Figyelt kérdés

Voltam egy megbeszélésen, ahol munka iránt érdeklődtem, és tudtak is ajánlani egyet.

Nemrég végeztem, így tapasztalatom igazából nincs.

A munkaadó azt az ajánlatot tette, hogy menjek be, 2 hétig megnézem, hogy tetszik-e a munka, utána 3 hónap próbaidő, és majd aztán vesz fel rendesen.

Kérdezem én, hogy ez így nem inkorrekt kicsit?

2 hétig úgymond “ingyen” dolgozni?

Ez normális, vagy csak én nem értek ezekhez?

És közben kaptam egy fülest, hogy mással is ugyanúgy eljátszották ezt, pár hét után elküldték tapasztalat hiánya miatt, és nem fizették ki.

Mit csináljak? Nagy bunkóság, ha be sem megyek, hanem írok egy e-mailt, hogy én ezt az inkorrekt megoldást nem vállalom?

2021. jún. 5. 00:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez egy Magánklinika!
2021. jún. 5. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Melyik?
2021. jún. 5. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Magán klinika és nem ad szerződést? :O Az szép...
2021. jún. 5. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdező ezt írta:

"2 hétig úgymond “ingyen” dolgozni?"

"És közben kaptam egy fülest, hogy mással is ugyanúgy eljátszották ezt, pár hét után elküldték tapasztalat hiánya miatt, és nem fizették ki."

Ebből nem az jön le nekem, hogy 2 hétig csak betekintést nyer a klinika munkájába és nem kell dolgoznia.

"Nagy bunkóság, ha be sem megyek, hanem írok egy e-mailt, hogy én ezt az inkorrekt megoldást nem vállalom?"

Nem az, csak indokot ne írj. Egyszerűen köszönd meg a lehetőséget, de most jelen pillanatban nem szeretnél élni vele. Ennyi.

2021. jún. 6. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!