Havi nettó 300 ezer ft jó fizunak számít?
Figyelt kérdés
30 as vagyok, 4 éve élek budapesten.
Előtte vidéken ennek pont a felét kerestem.
Felköltözésemkor -> 250 netto -> pár hónap múlva másik munkahely -> 280 netto -> jelenleg szintén új munkahely -> 300 netto hivatalosan, irodai munka 8-16ig hétvége, ügyelet, túlóra stb nincs.
Persze sokkal jobban örülnék netto 6 kilo plusz céges autónak nyilván :D de úgy nagy átlagba ez milyennek számít?
Sajnos semennyire sem vagyok képbe a keresetekkel, mindenki mond meg állít mindent, a magyar "átlagkeresetet" meg hagyjuk is.
2021. jún. 1. 08:42
21/24 anonim válasza:
Aztán már le se kéne velük feküdni, csak megtudni a feleségük elérhetőségét, és tejelnének mint a marha.
22/24 anonim válasza:
Megélni bőven elég de mivel most épp többet kapok igy számomra 300 már nem számít jónak. Pedig pár éve csak álmodtam a 300-rol is.
23/24 anonim válasza:
Vidéken jó fizetés, budapesten nem igazán, mert átlagos
24/24 anonim válasza:
A medián átlagbér 230 ezer, Pesten 300 körül van az átlag. Szóval vidéken ez jó pénz (Keleten kimagasló Borsodban, Szabolcsban), PEsten átlag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!