Felköltözésemkor -> 250 netto -> pár hónap múlva másik munkahely -> 280 netto -> jelenleg szintén új munkahely -> 300 netto hivatalosan, irodai munka 8-16ig hétvége, ügyelet, túlóra stb nincs.
Persze sokkal jobban örülnék netto 6 kilo plusz céges autónak nyilván :D de úgy nagy átlagba ez milyennek számít?
Sajnos semennyire sem vagyok képbe a keresetekkel, mindenki mond meg állít mindent, a magyar "átlagkeresetet" meg hagyjuk is.
Keresettel kapcsolatos kérdést itt feltenni nem érdemes, mert itt mindenki vagy panaszkodik, vagy felvág. Ne lepődj meg, ha nemsokára jön pár kölök aki azt hazudja, hogy millió alatt sose keresett.
2021. jún. 1. 08:46
2/24 anonim válasza:
Nem tudjuk mit dolgozol, így elég nehéz megmondani jó-e. Az irodai munka elég tág fogalom.
30 évesen a 300 nettó általánosságban nem rossz szerintem, de ez a munkakörtől is függ.
2021. jún. 1. 08:54
3/24 anonim válasza:
Munkakör-, munkahely- és végzettség függő. Ha érettségivel adatrögzítő vagy egy kis cégnél, akkor nagyon jó, ha két diplomával és három felsőfokú nyelvvizsgával valamelyik bank vezető elemzője vagy, akkor elég sovány.
2021. jún. 1. 09:00
4/24 anonim válasza:
Nincs diplomád? Vagy ha van, nem túl piacképes? Ahhoz képest jó a 300 nettó irodai munkára. Mondanám, hogy törhetnél nagyobb babérokra is az életben, ha elvégeznél még valamilyen iskolát, képzéseket például.
2021. jún. 1. 09:06
5/24 anonim válasza:
Szerintem átlagos. Ha nem lenne melóm és állást keresnék, ez lenne az az összeg, amit nagyon minimumként határoznék meg (van két gyerekem meg lakás és diákhitelem, így annyi legalább kell a megélhetésre minimum szinten is). Irodai munkákban azért van felfelé mozgástér bőven, ha az ember ért valamihez.
2021. jún. 1. 09:11
6/24 A kérdező kommentje:
nincs diplomám. Érettségim van csak.
igen van előrelépési lehetőség
2021. jún. 1. 09:47
7/24 anonim válasza:
nem
2021. jún. 1. 09:48
8/24 anonim válasza:
Nem tudom a családod mennyire gazdag, de Pesten ennyi pénzből elvegetálni persze el tudsz egész életedben, de különösebb anyagi javakat nem fogsz tudni megengedni magadnak.
2021. jún. 1. 09:51
9/24 A kérdező kommentje:
nem gazdag a családom.
és igen, én is ezt érzem, hogy ugyan tudok félretenni, de nem több millió ft-ot évente...
2021. jún. 1. 09:59
10/24 anonim válasza:
Van valami szakma ami érdekel vagy amiben jó vagy és a jól keresőek közé számít? Informatika? Pénzügy? Mérnöki? Esetleg kétkezi munkás szakmák, amik manapság jól fizetnek? Pl építőiparhoz közel állóak? Főleg ilyenek játszanak, ha előrébb akarsz lépni az életben. Persze most nagyon általánosságokban beszélve. Nyilván lehetsz még főnök, vagy vállalkozó is, meg még sok más kevésbé ismert lehetőség van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!