Havi nettó 300 ezer ft jó fizunak számít?
30 as vagyok, 4 éve élek budapesten.
Előtte vidéken ennek pont a felét kerestem.
Felköltözésemkor -> 250 netto -> pár hónap múlva másik munkahely -> 280 netto -> jelenleg szintén új munkahely -> 300 netto hivatalosan, irodai munka 8-16ig hétvége, ügyelet, túlóra stb nincs.
Persze sokkal jobban örülnék netto 6 kilo plusz céges autónak nyilván :D de úgy nagy átlagba ez milyennek számít?
Sajnos semennyire sem vagyok képbe a keresetekkel, mindenki mond meg állít mindent, a magyar "átlagkeresetet" meg hagyjuk is.
Az attól függ mennyi havi munkaórával?
Vagy Fix béresként kötetlen munkaidővel?
Mai világban ha többet tesz bele az ember, többet tud keresni, ha kevesebbet akkor kevesebbet, és ez a vállalkozással is így van nem csak az állásokkal.
havi fix 40 óra
és nagyon régóta gondolkodom igen, hogy milyen pluszt tegyek bele
csak az a baj, nem tudom eldönteni mi az ami érdekelne is, van is benne pénz, és megérné akár munka mellett csinálni, akár teljesen váltani profilt.
Hahaha nekem megvan a 8 kg + cégautó + iphone+ tablet.
Ne akarj sokat mert ismered a szarka farkàt, elégedj meg most ezzel aztán majd lesz jobb , pár éve én is 160 nettot kerestem
Sok dologtól függ ez.
Budapesten, albérletet bérelve, sovány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!