Létezik ilyen fajta munka?
Figyelt kérdés
Pl vagy egy gyár ami mondjuk műanyag alkatrészeket gyárt.
És diákmunkaként, mondjuk egy doboz legyártott anyagot hazavinni, lesorjázni és visszavinni pl másnap.
2021. máj. 30. 16:48
1/10 A kérdező kommentje:
*ha valakinek van tapasztalata akkor legyszi mondja már azt is el. Meg mennyit fizetnek erte kb, meg hol van ilyen.
2021. máj. 30. 16:54
2/10 anonim válasza:
Nem.
Semmi értelme nem lenne, valószínűleg a termlékenység nulla lenne, mert otthon mindenki kummantana és minden mást csinálna munkahelyett, így folyamatosan rugdoshatnák ki az embereket, mert nem hozzák az elvárt teljesítményt.
4/10 anonim válasza:
Csak olyanról hallottam, hogy házhoz szállítják neked a szöszmöszt, amivel otthon havi 4 órában szöszmötölhetsz.
A Gálvölgyi show-ban hallottam.
5/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. A gyárakban arra törekednek, hogy minél áramvonalasabbá tegyék a folyamatokat, nem férnek bele ilyen vargabetűk.
6/10 anonim válasza:
Ilyenről konkrétan nem hallottam, de otthonról elvégezhető csomagolási munkalehetőségek vannak. Bankot nyilván nem fogsz robbantani ezekkel, de léteznek.
7/10 anonim válasza:
Elvileg a bedolgozói munka ilyen, de hogy ez diákmunkaként is van-e, azt nem tudom.
8/10 anonim válasza:
Ez is olyan hogy valaki hallott olyanról, aki ismert olyat aki dolgozott így. De a valóságban kb nem fogsz ilyen találni, mert teljesen kontraproduktív.
9/10 anonim válasza:
Gyari sormunkaskent nincs home office, felejtsd el.
10/10 anonim válasza:
ja persze.. és ha otthon beleállítod a kezedbe a reszelőt, mert apád bejön a szobába, akkor az munkahelyi balesetnek fog minősülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!