Mennyire elfogadható ez a fizetés?
Heti 6 nap,napi 7 órát kell dolgozni.egy műszak,8-15ig.
Fizetés 130-140 ezer forint havonta.takarítói állás egy pékségben
Győr-Moson Sopron megye.hat a ferejm mondjuk úgy hogy "jól"keres.ő a 350-400között keres havonta.ahogy én tudom mar az okj szakmák is 2 évesek meg a közelben nincs is sajnos,csak ha 30-40km-t utazok!
Egyenlőre ez van,én úgy próbálom felfogni hogy több mint a semmi,jobb mint ha ez sem lenne aztán keresgélek
20-as, most meleg vagyok, ako irkál neked, vagy kislány? Döntsd már el melyik h.lyeségedhez tartod magad. Ez a menstruáció ennyire beakadt neked? csak nem most lettél nagylány?
Ez neked a segítő válasz, hogy odaírod, hogy ez egy sz.r fizetés, te 10 nap alatt megkeresel ennyit? Szerinted a hazugságaiddal előrébb lesz? Idióta
Ha tudnal olvasni es szoveget ertelmezni, akkor 22-es lathatnad, hogy adtam segitseget a kerdezonek, veled ellentetben, aki csak sertegetni tudja a masikat, mert mar csak ez maradt neki.
Ne erolkodj. Nincs ertelme.
Itt a gyakorin ram irtak 22-es valaszolo.
Ismernek teged.
Mondtak, hogy meg otthonrol is elkultek a szuleid, mert senki sem tudott elviselni.
Maximalisan megertem oket.
Mondtak, hogy kisegito suliba jartal a viselkedsei zavaraid miatt.
Altalanos iskola utan meg elmentel dolgozni.
Ilyen ember irkal nekem.:) Ilyen ember nagykepuskodik nekem, hogy o laborvezeto akar lenni 8 osztallyal.
Mar akkor is megirtam neked 22-es valaszolo, hogy oda diploma kell, amihez meg emelt szintu erettsegi. De mar akkor hajthatalan voltal, hogy te majd 8 osztallyal laborvezeto leszel.
Az ismeroseid irtak itt nekem, hogy mentalisan nem vagy beszamithato.
Igazuk lett.
Szoval ne erolkodj, nincs meg hozza a kepesseged, sem a szellemi szinted.
Mindenki nevet a dolgaidon. Ez maradt neked meleg hozzaszolo.
Már megint kezded ezt a kamu dumát, hogy rád írtam? :D nem volt elég, hogy elsőre sem hitte el senki, és már megint belezavarodtál, hogy meleg vagyok-e vagy menstrualó nő? :)
Nagyon erőlködsz kislány, de ez nem megy neked, gondolom fusztrál, hogy senki sem hiszi el, amiket itt hazudozni próbálsz :)
"En 10 nappal keresek brutto 380-at. Szar fizetes"
Ezt nevezed te segítségnek vagy azt, hogy debil dolgokat irkálsz ide szegény kérdezőnek :( Sajnálatra méltó vagy
Ne erolkodj, keves vagy te ehhez. Meg olvasni se tudsz.
Ne! Nagyon gàz vagy. Mindenki rajtad nevet. :D :D
Te és a másik személyiséged?
Ne zavarjon, hogy újfent beégetted magad, nem is kellek hozzá. Már előre félek, mindjárt jön a menstruálós duma :(
Ne csinald mar. Mindenki rajtad nevet itt a kozelemben.
Mondom nekik, hogy azt vallja magarol ez az ember, hogy o laborvezeto akar lenni.
Mondjak nekem:
Ez? 8 osztallyal?
Jokat nevetunk rajtad. :D :D
Ne haragudj de Győr-Moson-Sopron megyében ez az összeg ezért a munkáért nevetséges.
Heti 6 nap,ennyi pénzért.
Ennyire ne nézd már le magadat,sokkal többre is képes vagy.
Borsodban kap ennyit az ember majdnem ezért a munkáért,csak ott napi 8 óra 5 napban.
De ha te ezt szeretnéd próbáld meg,csináld aztán majd ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!