Ha nem kell hozzá felsőfokú végzettség, akkor nem számít rossznak, sőt...
2021. ápr. 27. 13:26
2/26 anonim válasza:
Igen, a gyakoris csiliomos fodrászok és kőművesek havi 3 milla alatt fel sem kelnek.
2021. ápr. 27. 13:28
3/26 A kérdező kommentje:
De, diplomás állás
2021. ápr. 27. 13:29
4/26 anonim válasza:
Ha diplomás, akkor meg a diploma maga is fontos.
Andragógus, történelem, néprajz, könyvtáros stb. végzettséggel elmegy, orvosként vagy gyógyszerészként nem jó nyilván.
2021. ápr. 27. 13:32
5/26 anonim válasza:
Ha kevesebb mint 2 év szakmai tapasztalattal dolgozol az adott állásban, akkor ez még elfogadható, én még egyetemista vagyok, de kb. ez az a bér amit diploma után megcéloznék/igényt tartanék, esetleg 250k.
Viszont munkahelytől függően 2 évenként fontolóra venném a bértárgyalást, esetleg munkahely váltás. Meg hát az sem mindegy hogy az ország melyik részén dolgozol, ha Budapesten keresel ennyit és 2 évnél több ideje vagy ott, akkor nagyobb összegre is tarthatnál igényt, de a váltást is fontolóra veheted.
2021. ápr. 27. 13:37
6/26 anonim válasza:
Szerintem ez 2021-ben semmi. 750 EUR. Persze vegetalni el lehet belőle, de nem visz tul gyorsan előrefele. Ha adott a lakás, es mondjuk nincsenek nagy igények, akkor meg lehet belole elni.
2021. ápr. 27. 13:43
7/26 anonim válasza:
Én nagyon örülnék ennyinek.
Persze gyakorin mindenki milliós fizetéssel kezd 16 évesen dolgozni persze diákmunkát és egyetemi gyakorlaton is már több milliós bért kap, de a realitások talaján maradva, ez kb. a KSH átlagbér, amin a legtöbben ki vannak akadva, hogy hogyan jön ki. A medián kb. 200 ezer körül van, szóval te a felső 50%-ba tartozol ezzel a bérrel.
Ezek alapján jó fizetés.
2021. ápr. 27. 13:52
8/26 anonim válasza:
Elfogadható alapbér.
2021. ápr. 27. 14:15
9/26 anonim válasza:
Imádom, hogy az ember leszólja a nevetséges összeget, és le van ponzotva. Épp ezért ilyen nevetséges a béretek, mert nektek ez vállalhatónak minősül. Ha körberöhögnének mindenkit, aki diplomásokat akar foglalkoztatni 400 nettó alatt, elég gyorsan fordulna a kocka. Amíg ez nem történik meg, addig húzhatjátok az igát annyiért, amennyit ugyanazért a munkáért vállalkozóként más két-három naponta számláz.
2021. ápr. 27. 14:57
10/26 anonim válasza:
Igen és a vállalkozó meg a felét szépen befizeti adóba és izgul, hogy holnap be ne zárjon a bolt. Érdemes a vállalkozókat a diplomás alkalmazottakhoz hasonlítani, tényleg.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!