Mennyire megterhelő egy folyamatos éjszakai műszak? Meg lehet szokni egy idő után?
Szerintem is kibírható, jól is fizet általában.. én csinálnám szívesen.
Jelenleg amúgy folyamatos munkarendben dolgozom, ezzel sincs bajom.
Én 4 éve vagyok éjszakás 8-10-12 órákba, ha lehet túlórázni akkor vállalom. Nekem jó, jó pénz és nem is zavar. Könnyebben felkelek délután mint reggel, a munka is jobban indul és nem megterhelő a szervezetnek ha 1 műszakba vagy.
Ráadásul én nem fogyasztok kávét, se energiaitalt, se bármilyen más élénkítő szereket. Ha ilyenek mellett bírod ki, akkor felejtsd el, mivel ezek károsak a szervezetre. Nálam kb 1-2 hét volt hozzászokni, de volt olyan munkatársam aki folyamatosan itta az energiaitalokat és mellette kvzott is, na ő kikészült, egyszerűen nem bírta a szervezete a folytonosság ellenére se.
Szerintem a folyamatos sokkal jobb mint a váltott, pláne a forgó. Pár hónapig csak éjszakás voltam, beállt a bioritmusom, jó volt.
Majd évekig forgóban dolgoztam, nappal, éjszaka, alvónap. Na az sokkal rosszabb. Heti váltásban még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!