Miből telik a biztonsági őrnek mercedes benz-re?
@10:00
Mondjuk kicsit árnyaltabb képük lesz a világról annál mint hogy mindenki 160ezret keres valami gyárba.
Elmondok valamit.
SOK az olyan őr, aki csak a téli, holtszezonban őr. A nyári, főszezon alatt meg építőiparban dolgoznak, mert villanyszerelők, burkolók, vizesek,...
És a maszekot is lehet tolni, főleg, hogy a legtöbb őrhely 24/48 beosztású. Azaz van 2 napod eljárni házakhoz fusizni, zsebbe fizetve.
Mint pl. az asztalos srác, aki nálunk csinálta a teraszt.
Köszönöm mindenkinek, Most már értem csak tudjátok szomszédom őrködik és folyton Panaszkodik hogy milyen rossz a fizetés és belém ez ékelődött hogy biztonsági őrök csak rosszul kereshetnek a mai biztonsági őrrel is beszélgettem, neki is Audi ja van és pont ahogy írod utolsó villanyszerelő :D
Azt mondta volt olyan kollégája is aki Audi Q7-el járt, És azért dolgozott mert kell a biztos jövedelem neki amúgy sikeres ingatlanközvetítő de Van aki eljár a Tescóba pakolni mert ha elad egy házat akkor nagyon jó a pénz de van úgy hogy két három hónapig nem Ad el semmit :D
Most már így világos hogy fusiznak nem vagyok irigy semmi ilyesmi nincsen csak érdekelt hogy a szomszédom ugye panaszkodik és hogy mégis miből hogyan lehet ezt hogy Mercivel jár egy biztonsági őr de akkor most már tudom hogy így :D
28.-ra.
A legtöbb őrködő, de maszekoló melós a TB miatt őr. A bizticég bejelenti minimálbérre, így megy a TB és nyugdíj, így még KATA vállalkozás sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!