Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből telik a biztonsági...

Miből telik a biztonsági őrnek mercedes benz-re?

Figyelt kérdés
Halika suliból kerültünk ki, mentünk is melózni. Biztonsagi őr helyes srac volt, beszelgettünk vele, majd kérdeztünk valamit hogy merre van mondta, hoyg jön és megmutatja mert az autójaban hagyott valamit és utba esik kimegy érte. Hát egy igaz régebbi nagyon jó mercibe szallt be. Miből telik neki ilyenre? Eljar meg dolgozni talan kidobonak meg stb de akkor is miből telik mercire? Szomszédom is biztonsagi or és neki suzukija van alig él meg belole. Biztonsagi Őrök ilyen jól kerestek?

#mercedes, biztonsági őr, vagyonőr, portás
2021. máj. 16. 22:24
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem ma a kollégáját és elvileg eljár esküvőkre zenélni + konyveket irt :D igazatok volt mellékállás :D
2021. máj. 17. 18:16
 22/33 anonim ***** válasza:
Igen én is sokakat ismerek, akik vagyonőrködés mellett zenélnek, vagy festeni járnak, vagy valami fusit csinálnak. Úgy össze jöhet luxus dolgokra a pénz, h a ép arra volna szüksége :)
2021. máj. 18. 08:31
 23/33 anonim ***** válasza:
Akkor megkaptad a valaszt, mostmar elkezdhetsz valaki mas zsebeben turkalni :)
2021. máj. 18. 09:13
 24/33 anonim ***** válasza:
23as! Miért itt a gyakorin nem ez megy? Kb heti szinten 2szer kérdezik meg mennyit keresel, meg mire költesz meg mi a foglalkozásod :D Mindenki arra kíváncsi a másiknak mitől van pénze, miből van ez, az.
2021. máj. 18. 09:52
 25/33 anonim ***** válasza:
91%
Sok itt a kíváncsiskodó proli, nincs ezzel semmi gond. Mondjuk nem tudom mire mennek ezekkel az információkkal.
2021. máj. 18. 10:00
 26/33 anonim ***** válasza:

@10:00

Mondjuk kicsit árnyaltabb képük lesz a világról annál mint hogy mindenki 160ezret keres valami gyárba.

2021. máj. 18. 10:58
 27/33 anonim ***** válasza:

Elmondok valamit.

SOK az olyan őr, aki csak a téli, holtszezonban őr. A nyári, főszezon alatt meg építőiparban dolgoznak, mert villanyszerelők, burkolók, vizesek,...

És a maszekot is lehet tolni, főleg, hogy a legtöbb őrhely 24/48 beosztású. Azaz van 2 napod eljárni házakhoz fusizni, zsebbe fizetve.

Mint pl. az asztalos srác, aki nálunk csinálta a teraszt.

2021. máj. 18. 13:13
 28/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, Most már értem csak tudjátok szomszédom őrködik és folyton Panaszkodik hogy milyen rossz a fizetés és belém ez ékelődött hogy biztonsági őrök csak rosszul kereshetnek a mai biztonsági őrrel is beszélgettem, neki is Audi ja van és pont ahogy írod utolsó villanyszerelő :D

Azt mondta volt olyan kollégája is aki Audi Q7-el járt, És azért dolgozott mert kell a biztos jövedelem neki amúgy sikeres ingatlanközvetítő de Van aki eljár a Tescóba pakolni mert ha elad egy házat akkor nagyon jó a pénz de van úgy hogy két három hónapig nem Ad el semmit :D

Most már így világos hogy fusiznak nem vagyok irigy semmi ilyesmi nincsen csak érdekelt hogy a szomszédom ugye panaszkodik és hogy mégis miből hogyan lehet ezt hogy Mercivel jár egy biztonsági őr de akkor most már tudom hogy így :D

2021. máj. 18. 14:07
 29/33 anonim ***** válasza:

28.-ra.

A legtöbb őrködő, de maszekoló melós a TB miatt őr. A bizticég bejelenti minimálbérre, így megy a TB és nyugdíj, így még KATA vállalkozás sem kell.

2021. máj. 18. 14:18
 30/33 A kérdező kommentje:
29 ez tényleg így van :D
2021. máj. 18. 15:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!