Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből telik a biztonsági...

Miből telik a biztonsági őrnek mercedes benz-re?

Figyelt kérdés
Halika suliból kerültünk ki, mentünk is melózni. Biztonsagi őr helyes srac volt, beszelgettünk vele, majd kérdeztünk valamit hogy merre van mondta, hoyg jön és megmutatja mert az autójaban hagyott valamit és utba esik kimegy érte. Hát egy igaz régebbi nagyon jó mercibe szallt be. Miből telik neki ilyenre? Eljar meg dolgozni talan kidobonak meg stb de akkor is miből telik mercire? Szomszédom is biztonsagi or és neki suzukija van alig él meg belole. Biztonsagi Őrök ilyen jól kerestek?

#mercedes, biztonsági őr, vagyonőr, portás
2021. máj. 16. 22:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%
Hát miből? Dolgozik abból. Van ismerősöm aki 400 órát nyom le és mellette még fusizik is. Nem tudom hogy bírja de bírja a családjával mindenfelé mennek nyáron nyaralni, citroenje van és egy csomó biztosítása. Így, de csinálja valaki utána :) :D Mert mindenki csak a pénzét irigyli, amit tesz érte azt már nem
2021. máj. 17. 06:52
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
Raktáros raklaptologatóból is ismertem olyat akinek jobbfajta Mercije volt. A szüleinek valami nagy mezőgazdasági vállalkozása volt, volt ott picula. Nem kell semmi nagy dolgot bele látni ebben. Másik ismerősöm meg segédmunkásként vett valami lerúgott E46 BMW-t.
2021. máj. 17. 07:36
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem 3 964 000Ft-ért találtam 2016-os Mercedes-Benz autót, 10%-ot befizetsz, ami 396 400Ft és viheted is, a törlesztő havi 29 400Ft, ha kihúzod 14 évre a törlesztést.
2021. máj. 17. 09:26
 14/33 anonim ***** válasza:
56%
13as! Ku.rva drága! Ez így is úgy is nagyon sok pénz úgy hogy sokkal olcsóbban lehet kocsihoz jutni, minek a mercédesz meg az audi egy vagyonőrnek? Hiába van mercie ha rákérdez egy nő mivel foglalkozik és megtudja hogy vagyonőr ugyanúgy hátat fog fordítani neki :)
2021. máj. 17. 09:36
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
#14 eleg sok csalados vagyonor van.
2021. máj. 17. 09:44
 16/33 anonim ***** válasza:
60%

@09:36

Mert mondjuk lehet ez volt a nagy vágya, hogy egyszer lehessen egy komolyabb autója?

2021. máj. 17. 10:17
 17/33 anonim ***** válasza:

Lehet neki saját vállalkozása,

az őrködés mellet lehet màs, magasabb hozzáadott értéket teremtő munkaköre, lásd programozó,

születhetett tehetősebb családba is,

nyerhetett a lottón,

ezer-féle dologgal kereskedhet,

hímringyó,

fogadàson is nyerhette a kocsit,

valakin segített és cserébe azzal a kocsival hàlàlta meg,

stb.

2021. máj. 17. 10:42
 18/33 A kérdező kommentje:
Ezekre nem is gondoltam, így belegondolva sokminden lehet. Lehet évekig gyűjtögetett vagy csinál mást is az orkodes mellett stb. Köszönöm, sokat segitettetek ;)
2021. máj. 17. 11:00
 19/33 anonim ***** válasza:
Igen 15ös! és egy családi autó nem a bmw-től meg a mercitől jó! Vannak sokkal olcsóbb kategóriák! Van egy mondás, addig nyújtózkodj amíg a takaród ér! Ha érted mit jelent
2021. máj. 17. 12:08
 20/33 A kérdező kommentje:
Igen pl Opel zafira az családi autó.
2021. máj. 17. 14:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!