Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mióta lettek ilyen drágák a...

Mióta lettek ilyen drágák a szakemberek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 13:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Amióta nincsen normális segédmunkás. A legtöbb gondolom kiment egy német gyárba dolgozni, mert ott nem kell ennyire megszakadni.

Egyik rokonom vállalkozó, évek óta nem talál értelmes segédmunkást a legnagyobb megyeszékhelyen, pedig cssk annyi az elvárása, hogy ne igyon munka közben, legyen megbízható és bírja fizikailag.

Ennek ellenére vedelnek munka közben, lopnak a vállalkozótól, lopnak a megrendelőtől. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb gondol egyet és nem megy be másnap dolgozni, mert ő másnapos...

Napi bérben vannak, bejelentve, 12-15 ezer ft maximum 8 órányi munkáért. Aki ezekkel az alkesz, megbízhatatlan segédmunkásokkal dolgozik, az megérdemli a sok pénzt szerintem.

2021. máj. 13. 07:37
 22/45 anonim ***** válasza:
77%
Ezek a segédmunkás bérek is olyanok, hogy amikor megvettem a lakásom, gondoltam elmegyek másodállásba segédmunkásnak, biztos sokat adnak, kicsit össze tudjam szedni magam anyagilag, aztán az lett belőle, hogy nem fizettek ki időben, a sok alkesz cseszett az egészre, és azon kaptam magam, hogy csak én dolgozok, és ugyanúgy megkapták a bérüket. Tehát ezek a vállalkozó bűnözők olyan embert kapnak amilyet érdemelnek, az a helyzet.
2021. máj. 13. 08:07
 23/45 anonim ***** válasza:
11%
Úgy látom a 20-as kommentem nem sikerült értelmezni.:D
2021. máj. 13. 09:36
 24/45 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván mindenki hülye, csak te vagy okos. :)
2021. máj. 13. 09:50
 25/45 anonim ***** válasza:
22%
Ausztriában E.V-ként meg lehet keresni a nettó 1,5-2 millió Ft-ot.
2021. máj. 13. 12:30
 26/45 anonim ***** válasza:
17%
24-es: Hát ha te így látod.:) Én csak azt mondtam láthatóan nem sikerült értelmezni.
2021. máj. 13. 14:06
 27/45 anonim ***** válasza:
67%
Értelmezte mindenki, hülyeséget írtál, ennyi.
2021. máj. 13. 14:11
 28/45 anonim ***** válasza:
21%
Akkor Ausztriában mennyit keres egy egyéni vállalkozó burkoló?
2021. máj. 13. 14:12
 29/45 anonim ***** válasza:
87%
Nem írtam hülyeséget, teljesen reális számokat írtam, próbáld meg értelmezni. Mivel a hülye válaszok valóban le lettek pontozva ezen a threaden, ez alapján feltételeztem, hogy egyszerűen nem sikerült értelmezni a válaszom. Mert ugye ha nem, akkor az a másik opció, hogy kreténkednek itt többen is, és lepontozzák azt is, aki a-t mond meg azt is, aki b-t.
2021. máj. 13. 14:15
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

Mivel a szakmunkások lassan kihalnak, ezért a maradéknak a piaci értéke egyre magasabb lesz.

Ráadásként a kormány egyes intézkedései ezt még inkább növelik, hiszen amióta az ingatlan felújításra is biztosít bizonyos támogatást, a szakik még többet kérnek a munkájukért.

Ugyanez a helyzet az ingatlanpiacon is. A CSOK miatt egy őrület indult el évekkel ezelőtt, úgy megugrasztotta mind az anyagárakat, mind a kivitelezői díjakat, hogy az ember sokszor csak pislákol.

A szomszédos telek 3 év alatt négyszer váltott tulajdonost. Mindegyik építkezni akart, de mivel nem talált kivitelezőt, aki 2 éven belül el tudná kezdeni az építést, ezért inkább eladták a telket. Még mindig üresen áll, már azt sem tudom, hogy kinek a tulajdonában van azóta megint.

2021. máj. 15. 05:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!