Mióta lettek ilyen drágák a szakemberek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 13:34
11/45 anonim válasza:
A jó szakembert meg kell fizetni, bár kétségtelen, hogy a kókány munkát végzők is sokat kérnek.
12/45 anonim válasza:
9-es: Szerinted lehet. Csak ha utánajársz, akkor kiderítheted, hogy nem.
13/45 anonim válasza:
Akkor mennyit keres egy burkoló havonta?
14/45 anonim válasza:
munkavállalóként olyan 500-600 ezer Ft nettó, vállalkozóként 2 millió Ft körül. akiket én ismerek
16/45 anonim válasza:
"munkavállalóként olyan 500-600 ezer Ft nettó, vállalkozóként 2 millió Ft körül. akiket én ismerek"
Én havi 20 milliót keresek mint burkoló
17/45 anonim válasza:
Amúgy mi ez a burkoló fétis? xD
Egyszer valakit lehúzott egy burkoló és elterjesztette, hogy mind milliárdos, vagy mi? xD
18/45 anonim válasza:
Nemcsak megyén belül kell burkolást vállalni, hanem mondjuk Budapest 100-km-es körzetében, és akkor talán lehet keresni 1,5 milliót.
20/45 anonim válasza:
18-as: Talán. Egy 3 fős csapatnak 3 felé költségek levonása nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!