Anyukák! Találtatok valós otthoni munkát?
Mihez értesz?
Van valami olyan amit szerinted tudnál kamatoztatni a tudásodból?
Ez attól is függ mihez értesz?
Ha beszélsz valamilyen idegen nyelven akkor fordító,esetleg online nyelvoktatás sem egy rossz ötlet szerintem.
Esetleg még kérdőívek kitöltésével is lehet,minimális bevételnek szerintem jó,bármikor tudod csinálni amikor időd van rá 5-10-15-20 perc álltalában egy kérdőív,heti 3x fel lépsz és megnézed jött e valami kérdőív? Ha jött akkor szépen ki töltöd amikor van rá időd.
Ha esetleg érdekel nagyon szívesen segítek,küld el az email címedet és a jól bevált oldalakról amik tényleg fizetnek küldök meghívót.
Pay Palon keresztül fizetnek,szerintem az a legjobb.
Ha jó a kézügyességed akkor otthon is alkodhatsz valamit amit aztán el tudsz adni,ez lehet bármi amit meg tudsz alkotni,legyen az festés stb..
Otthon rég nem használt dolgokat is el adhatod amikre már nincs szükséged,legalább nem porosodik és nem foglalja a helyet otthon,ebből is lehet egy kis bevételed.
Ha szeretsz írni írj egy könyvet rajzolj képregényt,ezekután mutasd meg minnél több kiadónak,ha tetszik nekik akkor ki adják.
Sok sikert.🙂
Ha nem ruházatot varrsz, hanem mondjuk agyterítőt, babatakarót, az nem végzettség köteles. (egy jó könyvelő megkeresi neked a kódját)
Takarót varrni nem is agysebészet, bele lehet tanulni.
Van, aki csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!