Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkában pálykezdő anyukák...

Munkában pálykezdő anyukák hol találtatok munkát és mi a foglalkozásotok? Nem féltetek?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve és egy kis biztató szóra vágyom.Miután elvégeztem a főiskolát (tanító)rögtön megszülettek a gyermekeim.Nem dolgoztam sehol.Nem értek semmihez.A tanítói diplomával, meg nem igazán tudok mit kezdeni.Úgy értem más munka körben.Most gyesen vagyok és munkát keresnék, de félek belevágni bármibe is mert nem tudom mit hogy kell csinálni.Értem hogy majd megmutatják, de nem csináltam semmi irodai feladatot még(számlák...hasonlók).Olyan hülyének érzem magam.Semmihez nem értek.Tanítóként sem szeretnék elhelyezkedni, mert már annyi idő kiesett hogy nem is vennének fel, főleg tapasztalat hiányában.Gondoltam már elvégzek valami tanfolyamot, de mit?Ami segítene ilyen adminisztrációs helyen elhelyezkedni.Bocsi hogy hosszú lett ddde nem vagyok túl jó paszba.
2012. febr. 23. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne add fel. Ha pályát szeretnél változtatni, és egy általános irodai munka lenne a cél, akkor keress egy okj-s iskolát, ahol elvégezhetsz egy irodavezetői/eu ügyintézős szakot, ami 1 vagy 2 év. Itt megtanulod az alapokat, aztán a munkahelyen meg lesz, aki betanít.
2012. febr. 23. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is végezz valami OKJ-s képzést.

És készülj fel, hogy nagyon nehéz lesz 2 kicsi gyerekkel, tapasztalat nélkül munkát találni :-( Ezt úgy értem, hogy ne veszítsd majd el a lelkesedésed a visszautasítások miatt. Nem azért nem "kellesz", mert nem vagy jó, hanem mert a munkáltatók többsége szerint az anyák rosszabb munkaerők :-(

Sok sikert :-)

Amúgy mi érdekelne, mit szeretnél csinálni?

2012. febr. 23. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon kedves vagy valami ilyesmire gondoltam.

Volt már hogy valami egyszerűbb munkával próbálkoztam PL: boltba kisegítőnek, de kereskedelmi végzettség kell mindenhez.

De ekkor elgondolkodom mi értelme volt a 4 évnek?:-(

2012. febr. 23. 16:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Szeretek emberekkel fogalkozni, közvetlenül a problémájukkal.Szerintem jól is tudom kezelni őket.

Igen rögtön az az első kérdés ha beteg lesz a gyerek hová teszem őket.Tudom hová tenni ,szerencsére.De ez senkit nem érdekel.Meg még pályakezdő is......:-(

2012. febr. 23. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én bankban dolgoztam ügyféltérben. Nagyon imádtam, rengeteg emberrel ismerkedtem meg. Diák, nyugdíjas, cégtulajdonos stb. Nagyon tanulságos volt. Nyelvet beszélni tudni kell hozzá. Nem tudom, most vannak-e ilyen hirdetések.
2012. febr. 23. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!