Találtatok új barátokat a gyerek születése után?
Sajnos a mi barátaink "eltűntek". És olyan jó lenne néha összejárni valakikkel, főleg, akiknek kicsi gyerekeik vannak. Az utcán nem szívesen ismerkedek. Hova lehetne menni, ahol esetleg új barátokat találhatnék.
Főleg kisgyerekes programok érdekelnének.
Szia! Valahogy az mi barátaink is leléceltek, igaz egyiknek sincs gyereke. Na nálunk a játszóház egy kis nevetséges dolog, azt lesik csak az anyukák hogy a gyereket milyen babakocsiban toltad el és nehogy már ne legyél kifestve és milyen a ruhád. Legalábbis nálunk megy ez, mert ők már ismerik egymást, de ha valaki újonnan odatéved akkor ez van.
Én Fejér megyei vagyok, szívesen találkoznék veletek :))
Látom, nem csak mi maradtunk egyedül. Kisgyerekes barátaink messze laknak, a közeli gyermektelenek elkoptak. Újak nincsenek, bár a neten jól lehet ismerkedni, egyelőre csak emailes "barátnőim" vannak, van, aki innen, erről az oldalról.
Babás foglalkozásra én is szívesen mennék -Miskolcon.
Nekem sincs babás ismerősöm :(
Szintén Miskolcon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!