Hogy találtatok munkát, beteg gyerek mellett?
Nekem van egy 8 éves fiam,aki epilepsziás,és most munkát keresek.De ugyan hol van olyan munkahely ahol nem fenyegetnek meg kirúgással,ha el kell menned szabira,mert egyedül nem lehet hagyni?! A férjemmel felváltva vagyunk vele,de napközben ő dolgozik,nem tud a gyerekkel lenni.
És persze nem számít tartós betegnek,tehát semmilyen támogatást nem kapunk! :(
Így nagyon sürgősen munkát kellene találnom!
Szia!
Sajnos nem tudok neked tanácsot adni. Az én lányom 7 éves, és ö is epilepsziás, 2 éve derült ki. A fiam 4 éves. El akartam menni én is dolgozni, de nem tudtam hova, és féltem is itthon hagyni másra, pláne hogy kezdödik a suli. Mi beválaltunk még 1 babát, én ugy láttam, hogy igy lessz a legjobb. Lehet, hogy nincs annyi pénzünk mintha dolgoznák én is. De legalább itthon vagyok velük. Kitartást nektek, tudom milyen nehéz, mikor nem lehet tudni mikor lessz rosszul a gyerek. 2 éve se éjjelem se nappalom.
Köszönöm a válaszodat! :)
Úgy látom egy cipőben járunk. Sok sikert a harmadik babához.
Nekünk is 2 éve derült ki,hogy beteg,azóta én is ébren alszom. Nálunk is felmerült még egy gyerek ,de én nem bírnám. Úgy döntöttem,hogy szeretnék továbbtanulni(jobb későn mint soha) így most ezért kérdezősködnék,hogy valami tanácsot hátha kapok,hasonló gondokkal küzdőktől. Persze nem mondom el a munkahelyen,hogy van egy beteg gyerekem,de már az is elég,hogy gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!