A legegyszerűbb módja a meggazdagodának az lenne, ha tanulnék egy szakmát, amivel ki tudok menni külföldre, ott pár év alatt megszedem magam, gyakorlatot szerzek, hazajövök és indítok egy vállalkozást?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 15:35
21/26 anonim válasza:
külföldön jobb az élet és több a fizetés is jóval. csak az marad Magyarországon aki idióta
22/26 anonim válasza:
Igen, tudok jobbat. Abban a szakmában itthon kezdesz dolgozni. Majd mire megvan a tapasztalat, addigra vastagon megvan a pénz a szerszámokra a vállalkozáshoz is. Mert ugye eddig az volt a lényeg.
Baromi nagy szakemberhiány van. Ha el tudod indítani a vállalkozásodat és normálisan dolgozol, akkor nem lesznek anyagi gondjaid.
23/26 anonim válasza:
szakiként Magyarországon is brutális pénzeket lehet keresni. repkednek a milliók kisebb munkákra is
24/26 A kérdező kommentje:
De miért dolgoznék itthon, ha külföldön egyszerűen többet fizetnek? Engem csak a pénz érdekel.
2021. máj. 5. 15:10
25/26 anonim válasza:
Engem is csak a pénz érdekel! Mindenki mást (főleg a nőket) meg az én pénzem!😁
26/26 anonim válasza:
#24: Azért, mert csak annyi pénzt akarsz összeszedni, hogy vegyél pár szerszámot és elkezdhess vállalkozni, itt az országban.
De úgy látom már elengedted ezt a részét, csak a pénz a lényeg, akkor menj ki, és nem fogsz visszajönni. Ismerjük ezt a típust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!