Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A legegyszerűbb módja a...

A legegyszerűbb módja a meggazdagodának az lenne, ha tanulnék egy szakmát, amivel ki tudok menni külföldre, ott pár év alatt megszedem magam, gyakorlatot szerzek, hazajövök és indítok egy vállalkozást?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 15:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
és miből fogsz megélni a kint töltött 5 éved alatt?
2021. máj. 2. 19:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Lakatos leszek, leírtam
2021. máj. 2. 19:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tipikus álomvilág.

Ha ezt komolyan gondolod, mármint pár év alatt akkora tőkét felhalmozni, ami elég egy vállalkozáshoz, akkor olyan életszínvonalat kellene élni, amit nem szívesen tenne meg az ember.

2021. máj. 2. 20:02
 14/26 A kérdező kommentje:

Szakmával könnyű vállalkozni

Csak szerszámok kellenek

2021. máj. 2. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:

Csak szerszámok igen. Meg referencia, ügyfélkör, marketing (legalább egy honlap), könyvelő, stb. és nem utolsó sorban SZAKÉRTELEM. Meg nem árt némi likvid tőke, ha mondjuk neked kell venni valami anyagot, mert az ügyfél csak a meló után fizet, vagy esetleg valami kárt okozol és téríteni kell.

Mondjuk el lehet kezdeni KATA-s ként is, aztán ha már olyan jól megy, hogy több munkaerőre lesz szükséged, akkor lehet alapítani egy Kft-t.

2021. máj. 3. 17:06
 16/26 A kérdező kommentje:

AKiket ismerek szakmunkás vállalkozókat, senkinek sincs honlapja.

Igen, épp azért mennék külföldre, hogy ott dolgozzak addig, amíg bele nem jövök és profin tudom majd csinálni, hogy tudjak belőle vállalkozni. Nyilván az iskolából kilépve nem kezdek egyből vállalkozásba.

Ha kint dolgozok Németben, akkor meg elég nagy mennyiségű pénzt fel tudnék halmozni az évek alatt. Kb 5 évet lehúznék kint. De akkor több értelme van kimenni külföldre és ott dolgozni, minthogy itthon elmenjek egy gyárba bérminimumért.

2021. máj. 3. 17:20
 17/26 anonim ***** válasza:
jó ötlet. eleve szakiként nagyon meg tudod szedni magad külföldön, utána meg Mo-n bankot tudsz robbantani
2021. máj. 3. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
És miért csak az a két opció van, hogy itthon bérminimum gyárban, kint szakmunka?
2021. máj. 4. 07:06
 19/26 A kérdező kommentje:

Tudsz jobbat?

Itthon nem tudok annyi pénzt megkeresni, hogy vehessek egy saját házat. Én meg nem akarok életem végéig patkánylyuk albérletekben lakni. Albérletben lakni megalázó. Nálam csak a saját lakás opció.

Meg kint amúgy is jobb az élet, liberálisabb világ, az emberek kedvesebbek, lehet vissza sem jönnék

2021. máj. 4. 17:19
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha németbe mész, úgy tudom ott pont a lakásbérlés a divat. Kevesebb embernek van saját lakása.

A többi az igaz, ha egyszer megcsapott egy fejlett, nyugati ország "szele" kötve hiszem hogy épeszű ember vissza akarna jönni magyarisztánba.

2021. máj. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!