Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből mennyi esély lehet a...

Miből mennyi esély lehet a meggazdagodásra és egyéb ötletek?

Figyelt kérdés

Nem most, hanem ha elkezdenék valamivel foglalkozni akkor 5-10 éves távlatban jöhetne e sok pénzem. Mert munkából nem látok arra esélyt, hogy milliókat tudjak keresni.

Én minden ötletet számításba veszek akkor is ha hülyeség. Így elgondolkodok rajta és ki akarom kérni mások véleményét. Fontos, hogy olyan legyen amit munka mellett lehetne elkezdeni és nem helyette.

E-sport

Darts

Cripto valuták

Tőzsde

Póker

Vállalkozás (itt van a nagy ? jel bennem, hogy mit lehet szakértelem nélkül)

vagy jobb végzettség és jobb munka (bár ott is gondolom van egy maximuma fizetési plafon)

vagy a saját munkámban előre lépni, pénzügyi vonalon dolgozok, bár nem tudom mennyire lehetséges az eőrelépés.

vagy külföld, de én ezt a magam részéről hülyeségnek tartom, hosszútávon. úgy látom értelmét hogy valaki kimegy 1-2 évre nagyon sokat spórol, és visszatérek oda amit 3-al feljebb írtam, hogy vállalkozás.

bármi egyéb ötlet jöhet, vélemény jöhet

25 éves, vagyok valamilyen szinten hátrányban vagyok, de azért még viszonylag fiatal vagyok.

2018. máj. 2. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem vállalkozás a jövő.

Mivel írtad, hogy szakértelem nélkül mit lehetne... Hát semmit. Először valami hasznos tudást kell elsajátítanod. Például írtad, hogy pénzügyi vonalon dolgozol. Ez lehet jó. Kérdés mekkora igény lenne rá.

Én például a programozáshoz értek és marketinghez. Én ebben tervezek vállalkozást indítani. Akiknek eddig dolgoztam projekteken, elégedettek voltak velem. A marketing meg ugye egy plusz, ami online jelenlétnél nélkülözhetetlen.

2018. máj. 2. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

" valamilyen szinten hátrányban vagyok"

Nem is kicsit

2018. máj. 3. 20:18
 3/5 anonim válasza:
0%
Én megcsináltam, 2005-ben kezdtem 2018 januárjában "nyugdíjba" vonultam. Kihangsúlyozom, hogy semmiféle törvénytelen dolgot nem csináltam, csak egyszerűen furfangos voltam.
2018. máj. 19. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Még ami azóta felötlött angol nyelv oktatása

vagy valami olcsón megvenni, felújítani és eladni drágábban.

2018. okt. 5. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Kérdező!

Én amit tudok neked javasolni az a hálózatépítés! Nem kell hozzá komoly iskolai végzettség, viszont írni olvasni tudni kell. Minimális pénzösszeggel elindítható, főállás mellett végezhető.

Rövid időn belül megtanulható, egyszerű válallkozás, viszont fontos az, hogy legyen célod! :)

2018. okt. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!