Ez azt jelenti, hogy sikerült elkezdenem bitcointot bányászni?
Én csak letöltöttem a nicehash nevű programot.
A gépem: rtx 2070super
Ryzen 7 2700x
32gb ram.
Tudom, ez korántsem elég erős, de nem is akarok meggazdagodni, csupán ki próbáltam. (Illetve ki próbálom)
Most ezeket látom:
0.07376 mBTC/day (3.32 Eur)
Ez azt jelenti, hogy 3.32 eurót bányászik a gép naponta? (Gondolom ha 0-24 órában menne)
Van egy ilyen XMRing nevű valami, ami elindult magától a "start minineing" után.
Itt vannak olyanok, hogy "use pool random..valami.eu
Ez azt jelenti, hogy magától csatlakozott egy pool-hoz?
New job ilyeneket is kiír.
Stb.
Az aggasztó itt, hogy csak a processzort ïrja ki, hogy működik.
De ha böngészőből belépek, akkor ott a rig name alatt van, hogy megy a processzor is (2.63kh/s)
Meg megy a videókari is (44.29Mh/s)
Itt ki is írja a processzor és gpu hőmérsékletét és hogy hány %-on pörögnek a ventik. Szóval ezek alapján megy a gpu.
A gond az, hogy ha a windows-ban megnyitom a feladatkezelőt és megnézem a cpu és gpu használatot, akkor azt látom, hogy a proci 50%-on megy a gpu 0%-on, ezek szerint még se megy a gpu?
Egyébként ez a nicecash csinált automatikusan számlát is, mert én nem csináltam. Egyszerűen le töltöttem, regisztráltam, a vírusírtót ki kellet kapcsolnom, és már ment is az egész. Semmi mást nem csináltam.
Hát Bitcoint biztos, hogy nem bányászol.
Általában videókártyával Ethereumot, processzorral meg Monero-t bányászik a program.
A random pool az azt jelenti, hogy igen csatlakozott a New Job pedig, hogy a pool-tól kapja a feladatokat.
Az, hogy a videókártya itt meg ott megy meg nem megy, abban így nem tudok segíteni. Gondolom korábbi adatokat írt ki és azért írta még az oldalon, hogy megy vagy valami ilyesmi.
#3-as azért egy 2070 Super-rel elég jó summákat lehetne kibányászni Ethereumból csak érteni is kéne hozzá :D
Jelenleg úgy tudom, hogy a 2070 Super a leghatékonyabb bányászatra.
NiceHash inkább csak egy ilyen kezdő próbálkozás.
Le kell szedni egy bányász programot. Regisztrálni kell egy tárcát és belépni egy pool-ba. Ez így egyszerűnek hangzik, de elég összetett. Mégis meg lehet tanulni. Erre én vagyok a legjobb példa. Szóval ha ebből tényleg pénzt akarsz látni kedves kérdező akkor ezeket csináld végig és optimalizáld a kártyádat is.
Hidd el képes vagy rá! Én is képes voltam!
Már persze ha van motivációd foglalkozni vele. Ha nincs akkor ne is próbálkozz NiceHash-el, inkább hagyd a fenébe az egészet.
Van normális munkám, én csak ki próbáltam az egészet :D
És az áramot én fizetem, mivel dolgozom.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!