Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt már, hogy rosszabb...

Volt már, hogy rosszabb helyre kerültetek felmondás után, mint az előző hely?

Figyelt kérdés

Most pont ilyen érzésem van, bár még a felmondási időm tart, nem tudom milyen lesz az új hely, mégis félek, hogy rosszabbul fogom magam érezni, mint itt.

A jelenlegi helyemet több okból is ott akartam hagyni, a légkör, a munkakörnyezet, néhány ember hozzáállása, nem túl magas fizetés..stb., de mégis, amikor elfogadtam az új állásajánlatot, felmerült bennem, hogy lehet mégsem volt ez olyan rossz hely.

Nyilván már visszacsinálni nem lehet, lehet jobb lesz az új, lehet rosszabb. Jobb a fizetés, nagyobb a cég hírneve, de az emberekről semmit nem tudok, sőt, valószínüleg a munkateher is nagyobb lesz.

Ez volt az első főállású munkahelyem, mégis félév után otthagyom őket és így most ez kicsit rossz érzéssel tölt el.

2021. ápr. 23. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Normális ez az érzés. Mindig benne van a pakliban, hogy nem jön be, vagy első nap kirúgnak stb. így a váltásokra azért készülni szoktam lelkileg és anyagilag is.
2021. ápr. 23. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Persze, eleve ugy erdemes valtani, hogy tobb ajanlatod van es versenyezteted oket.

Igy egyreszt sokkal jobb fizut lehet kialkudni, masreszt probaido alatt lephetsz azonnal mashova, ha szukseges.

2021. ápr. 23. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát azért az ritkán fordul elő, hogy egyszerre több ajánlatom legyen.

Egyszerre több helyre jelentkeztem most is, sőt, már hónapok óta jelentkezgetek és így is csoda hogy jött egy ajánlat.

2021. ápr. 23. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Volt
2021. ápr. 24. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt és az új munkahelyen kirugtak 1 hónap múlva. De visszavettek az előzőbe.
2021. ápr. 24. 06:11
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Én is jártam így ott ahova beszoktam mert nem könnyen vált az ember🙁neha meghulyul vagy valtozast akar vagy mittudomen s megprobalja mashol, s hat nem jon be mert azt varja amit az elozo helyen kapott amit ott megszokott akar apro dolgok. Nekem pl a szunetek kivétele okozott problemat a kovetkezo helyen 10 perc 50 percenkent 20 perc ebéd nem mintha annyi szunetet igényelnék mert ha kell elülök egy huzamba 6 órakat is hanem maga a tudat h nincs rugalmasság no meg aztan a főnöki lojalítás ez a ketto boven elég h 1 het alatt felálljak vhonnan. Így is tettem vagy 5 helyen😄volt ahol a fizetes is magasabb volt de hiába...minden bátorságomat osszeszedve felkeresetem a régi munkahelyet😐🙄h én oda tartozom úgy érzem s vissza is vettek😁azota is ott vok mar tobb éve. Sokan ezert is nem valtanak mert lehet carabb lesz minden tekintetben az új s sok esetben nincs visszaút.🙁
2021. ápr. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!