Mi az az összeg amiért váltanátok munkahelyet ?
Nincs bajom a jelenlegi munkahelyemmel, a kollégáimat nagyon szeretem, de valljuk be pénzből élünk.
Nálatok mekkor a fizetés különbség amiért átmennétek másik helyre?
40 ezer ? 80 ezer ?
Függ a jelenleg kapott bértől is ?
Tehát aki most 180-250-et keres, az 20-ezres fizu növekedéssel is vált, míg aki 500-at, az 60 ezerig meg se fontolja ?
A volt asszisztensem összejött egy lúzerrel, és 40 km-rel odébb költözött...
Ott talált "közalkalmazotti" munkát (suliban ügyintéző nettó 160-ért) - jobb asszisztenst nem találtam, így felajánlottam neki nettó 300-at, de nem fogadta el! Majd heti 3x8 órás beosztásért havi nettó 240-et, szintén nem fogadta el... fura, kár, hogy nem úgy gondolkodik, mint a válaszolók :)
35-ös vagyok - sajnos nem :(
Tökéletes asszisztens volt, átlátta a vállalkozást, és tudta intézni a dolgokat. Amikor bementem, és rákérdeztem hogy állunk, 2 perc alatt elhadarta, hogy: "Azt elintéztem, a papírokat beadtam, x szerdán jön, y-nal lebeszéltem a jövő keddet, a szállítók úton vannak, hamarosan érkeznek, stb..." (Gyakorlatilag Ő vezette a vállalkozást.)
Aztán kb. 20 új jelentkezővel próbálkoztam (akiket 300-ból választottam ki), de annyira életképtelenek voltak, hogy 11 hónapja szüneteltetem a vállalkozásom...
"főiskolások közül" - Próbáltam, a 20 próbanapos között vegyesen volt a sima érettségizett (mivel az előző cukrász volt), és volt diplomás is, úgy 12-15 már a próbanapon elvérzett az életképtelen hozzáállása vagy a beszólásai miatt, pl.:
-Volt akinek a gépelés azt jelentette, hogy okostelefonon ír...
-Volt aki Szentes helyett Szerencsre küldte a szállítót...
-15 percet késett, majd kiment cigizni, majd bent nyomkodta a telefonját (45 perc eltelt, és még be se kapcsolta a gépet).
-Az egyik diplomás közölte, hogy neki kellene egy asszisztens!
-Néhányan 2-3 óra után már nem dolgoztak, mert ők nem fognak 8 órát egyfolytában dolgozni, mert ilyen (szerintük) már nincs!
-Szintén néhányan azért jöttek el, mert apuci már nem tartotta el őket, és mivel szakítottak a párjukkal, már az sem...
Furcsa, de ez van - sok ismerősöm panaszkodik, hogy már az építőiparban sem lehet találni kétkezi munkást (nem pénz kérdése, egyszerűen csak nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!