Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az az összeg amiért váltaná...

Moozygoo kérdése:

Mi az az összeg amiért váltanátok munkahelyet ?

Figyelt kérdés

Nincs bajom a jelenlegi munkahelyemmel, a kollégáimat nagyon szeretem, de valljuk be pénzből élünk.

Nálatok mekkor a fizetés különbség amiért átmennétek másik helyre?

40 ezer ? 80 ezer ?

Függ a jelenleg kapott bértől is ?

Tehát aki most 180-250-et keres, az 20-ezres fizu növekedéssel is vált, míg aki 500-at, az 60 ezerig meg se fontolja ?

2021. ápr. 17. 18:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
89%
+30%ert biztosan
2021. ápr. 18. 12:54
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
+30 ezer az az összeg aminél lehet megpróbálnám megtornáztatni a jelenlegi helyemet, ha megadja akkor ok ha nem akkor pá.
2021. ápr. 18. 13:20
 33/48 anonim ***** válasza:
82%
30as! Nem vagy rájuk a munkájukra irigy, de a fizetésükre annál inkább.
2021. ápr. 18. 19:16
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a jelenlegi munkahelyem, nem szívesen váltanék. +50%-on (ami +250k) már elgondolkoznék, de ez nagyban függ az új helytől. Ha jobbnak tűnik, mint a mostani (feladatkör, nehézség, közelség, stb. alapján), akkor lehet, hogy kevesebbért is. Ha sokkal rosszabb, lehet, többért se.
2021. ápr. 19. 11:34
 35/48 anonim ***** válasza:
93%

A volt asszisztensem összejött egy lúzerrel, és 40 km-rel odébb költözött...

Ott talált "közalkalmazotti" munkát (suliban ügyintéző nettó 160-ért) - jobb asszisztenst nem találtam, így felajánlottam neki nettó 300-at, de nem fogadta el! Majd heti 3x8 órás beosztásért havi nettó 240-et, szintén nem fogadta el... fura, kár, hogy nem úgy gondolkodik, mint a válaszolók :)

2021. ápr. 19. 19:59
 36/48 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem aki 180-at keress ő biztosan váltana magasabb fizetésért. Hiszen pénzből élünk. Ha már keress annyit, hogy jól kijön, inkább az a lényeg szerintem, hogy meglegyen a békéje. Ha a munkahelyi stressz túl sok, akkor lehet hogy vált, de ha megvan a nyugalma, és még jól is keress akkor a megelégedett ember a boldog ember.
2021. ápr. 19. 21:39
 37/48 anonim ***** válasza:
50%
35ös, kamu vagy.
2021. ápr. 20. 19:09
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

35-ös vagyok - sajnos nem :(

Tökéletes asszisztens volt, átlátta a vállalkozást, és tudta intézni a dolgokat. Amikor bementem, és rákérdeztem hogy állunk, 2 perc alatt elhadarta, hogy: "Azt elintéztem, a papírokat beadtam, x szerdán jön, y-nal lebeszéltem a jövő keddet, a szállítók úton vannak, hamarosan érkeznek, stb..." (Gyakorlatilag Ő vezette a vállalkozást.)

Aztán kb. 20 új jelentkezővel próbálkoztam (akiket 300-ból választottam ki), de annyira életképtelenek voltak, hogy 11 hónapja szüneteltetem a vállalkozásom...

2021. ápr. 20. 20:43
 39/48 anonim ***** válasza:
76%
35 ös. Akkor lehet,hogy a főiskolások közül kellett volna választani. Irodai asszisztens végzettek közül.
2021. ápr. 20. 21:22
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

"főiskolások közül" - Próbáltam, a 20 próbanapos között vegyesen volt a sima érettségizett (mivel az előző cukrász volt), és volt diplomás is, úgy 12-15 már a próbanapon elvérzett az életképtelen hozzáállása vagy a beszólásai miatt, pl.:

-Volt akinek a gépelés azt jelentette, hogy okostelefonon ír...

-Volt aki Szentes helyett Szerencsre küldte a szállítót...

-15 percet késett, majd kiment cigizni, majd bent nyomkodta a telefonját (45 perc eltelt, és még be se kapcsolta a gépet).

-Az egyik diplomás közölte, hogy neki kellene egy asszisztens!

-Néhányan 2-3 óra után már nem dolgoztak, mert ők nem fognak 8 órát egyfolytában dolgozni, mert ilyen (szerintük) már nincs!

-Szintén néhányan azért jöttek el, mert apuci már nem tartotta el őket, és mivel szakítottak a párjukkal, már az sem...

Furcsa, de ez van - sok ismerősöm panaszkodik, hogy már az építőiparban sem lehet találni kétkezi munkást (nem pénz kérdése, egyszerűen csak nincs).

2021. ápr. 22. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!