Ha 1 felsőfokú nyelvvizsgáért jár egy adott összeg, akkor 3 felsőfokúért 3x annyi potlék jár egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
Köszi szépen a segítséget, fontos lenne!2014. jan. 9. 17:46
3/11 anonim válasza:
Pótlék az után jár, amelyik nyelvet munkád során használod. Ha mindhármat, akkor mindhárom után.
4/11 anonim válasza:
A munkahely annyit fizet, amennyit megérsz neki. Hiába beszélsz egy nyelvet, ha ez a tudásod számukra nem hasznos, nem adnak érte plusz pénzt.
5/11 anonim válasza:
A közszférában 1 felsőfokú nyelvvizsga bruttó 38.650 Ft plusz fizetést jelent havonta, de ez csak az angol, német, francia nyelvre igaz. De ha valakinek mind3 van, akkor megkap mindhárom után a pénzt, azaz bruttó 115.950 Ft-ot, függetlenül, hogy ezeket használja-e. Általában a közszférában nem is kell a nyelvtudás.
6/11 anonim válasza:
Csak érdekelne, hogy miért lettem lepontozva, amikor pusztán a tényeket mondtam el.....
7/11 anonim válasza:
Pótlék nem "jár" egy nyelvvizsgáért.
Közszférában szoktak adni pótlékot, magánszférában szinte soha. Törvény nem írja elő, hogy adni kéne.
8/11 Linkoln válasza:
Ezaz... Baromság... A nyelvvizsga szinte semmi...
Nem jár érte pénz...
Örülnek ha van, de nem fizetnek érte.
9/11 anonim válasza:
Van még manapság nyelvvizsgapótlék? A közszférában is létezik még?
(csak meglepődtem)
10/11 anonim válasza:
Közszférában létezik, van a nyelviskolában olyan osztálytársam, aki azért tanul németül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!