A magyar munkavállalók miért változatnak gyakran munkahelyet?
"Én keményen dolgozok. Megérdemlem a jó fizetést."
Elképesztően sokan dolgoznak keményen, és minimálbért kapnak. Szerencsére egyre többen eszmélnek rá és ezért váltanak és ne hidd, hogy 10e-ért. Neked is csak addig jár a szád, amig a családi vállalkozásba találtok minimálbérért rabszolgát, de jó, ha felkészülsz rá, hogy egyre jobban az lesz a trend, hogy vagy a zsebedbe nyúlsz és megfizeted jobban az embereidet, vagy nem fogsz épkézláb, munkára képes embert találni és nem lesz majd aki a jó fizudat összelapátolja. Na, majd akkor megmutathatod, hogy mennyire vagy jó munkaerő és mennyire dolgozol keményen.
Nekem most jó helyem van! Majdnem 5 éve itt vagyok.
De, előtte sajnos én is gyakram,válrogattam a munkahelyeimet. A próbaidőt sem töltöttem el sehol... Egy helyen voltam másfél évig, aztán ott is felmondtam, mikor kb. semmit nem kaptam a sok túlórázásért...
A vírus előtt javult a helyzet cégeknél, mert minden szakmában komoly emberhiány volt, és jól fizettek a cégek!
De, jött Bill papa, és a vírusával tönkretette az országokat! Most megint az a helyzet, mint Gyurcsány idején, hogy: "Ha nem tetszik, el lehet menni!" Sajnos, most nagyon nehéz váltani, mert a munkáltatóknál van a labda...
Szerencsés vagy, hogy apukád cégénél dolgozol! Képezd magad azért, mert apukád sem él örökké! Egy cég vezetéshez meg nagy szakértelem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!