Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar munkavállalók miért...

A magyar munkavállalók miért változatnak gyakran munkahelyet?

Figyelt kérdés
Én 5 éve műszak vezető vagyok az iskola elvégzése óta apám cégénél és eszembe sem jutna máshol dolgozzak.

2021. ápr. 11. 08:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Apád cégénél :D Hát ba+, úgy könnyű! Gondolkozzál mielőtt felteszel egy kérdést, meg beszéljél emberekkel akiknek az apjuknak nincs cégük. Mekkora egy gyö.kér vagy, elkényeztett fax
2021. ápr. 11. 09:23
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy meg ha simán mennél valami nyomi céghez dolgozni és évekig nem kapnál fizetés emelést, bejárási hozzájárulást, kafetériát te is mennél tovább ahol jobb ajánlatot kapsz, gondolkozni kéne te pö.cs fej
2021. ápr. 11. 09:24
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
Saját lábon állsz, mint Orbán Ráhel :)
2021. ápr. 11. 09:28
 14/32 anonim ***** válasza:
98%
Mindenki keményen dolgozik és minedkinek van végzettsége, iskolái mégsem teheti meg azt a luxust, hogy apucika cégénél dolgozzon, nem kevés bérét! Mire vered ennyire magad? Hogy apuci dolgoztat? Ha ő nem lenne, lehet munkanélküli volnál, akkor is vernéd magad?
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"Én keményen dolgozok. Megérdemlem a jó fizetést."

Elképesztően sokan dolgoznak keményen, és minimálbért kapnak. Szerencsére egyre többen eszmélnek rá és ezért váltanak és ne hidd, hogy 10e-ért. Neked is csak addig jár a szád, amig a családi vállalkozásba találtok minimálbérért rabszolgát, de jó, ha felkészülsz rá, hogy egyre jobban az lesz a trend, hogy vagy a zsebedbe nyúlsz és megfizeted jobban az embereidet, vagy nem fogsz épkézláb, munkára képes embert találni és nem lesz majd aki a jó fizudat összelapátolja. Na, majd akkor megmutathatod, hogy mennyire vagy jó munkaerő és mennyire dolgozol keményen.

16/32 anonim ***** válasza:
98%
Te nem azért nem váltasz, mert nem akarsz, hanem mert a szaros érettségiddel és a semmit nem érő tapasztalatoddal még a szalag mellé sem vennének felm
2021. ápr. 11. 09:33
 17/32 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek embereim akiket én fizetnek. Muszakvezeto vagyok. Mindig találunk embert. Megváltozott munkaképességű személyek is sokat köszönhetnek apámnak aki munkát ad nekik.
2021. ápr. 11. 09:33
 18/32 anonim ***** válasza:
97%
Megjött Döbrögi fia.
2021. ápr. 11. 09:34
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Óh igen, persze... műszakvezetőnek tett meg téged apuci, szép ranglétra mászás mondhatom. Semmihez nem értesz de te már műszakvezető vagy :D 50+os embereknek magyarázod a tutit, megszakérted gondolom,a lényeg apuci rendesen megfizet, gondolom kocsit is tol a zsíros se.gged alá :D Imádom az ilyen arcokat én is, amikor a 20éves kölyök neki áll magyarázni az 50-60 éveseknek mit hogyan kell :D
2021. ápr. 11. 09:41
 20/32 anonim ***** válasza:
8%

Nekem most jó helyem van! Majdnem 5 éve itt vagyok.

De, előtte sajnos én is gyakram,válrogattam a munkahelyeimet. A próbaidőt sem töltöttem el sehol... Egy helyen voltam másfél évig, aztán ott is felmondtam, mikor kb. semmit nem kaptam a sok túlórázásért...

A vírus előtt javult a helyzet cégeknél, mert minden szakmában komoly emberhiány volt, és jól fizettek a cégek!

De, jött Bill papa, és a vírusával tönkretette az országokat! Most megint az a helyzet, mint Gyurcsány idején, hogy: "Ha nem tetszik, el lehet menni!" Sajnos, most nagyon nehéz váltani, mert a munkáltatóknál van a labda...

Szerencsés vagy, hogy apukád cégénél dolgozol! Képezd magad azért, mert apukád sem él örökké! Egy cég vezetéshez meg nagy szakértelem kell!

2021. ápr. 11. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!