Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar munkavállalók miért...

A magyar munkavállalók miért változatnak gyakran munkahelyet?

Figyelt kérdés
Én 5 éve műszak vezető vagyok az iskola elvégzése óta apám cégénél és eszembe sem jutna máshol dolgozzak.

2021. ápr. 11. 08:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom miert valtottam en, ahol dolgoztam ott bertargyalason ev elejen akartak adni 10 szazalek emelest mondom ez keves a piac többet adna. Azt mondtak ok ennyit tudnak adni es hogy rosszul gondolom mert a piac stagnal. Elmentem interjuzni egy ket ceghes es kaptam 70 szazalekkal tobbet. Utana Siman felmondtam. Hasonlo szitut jatszodtam el kicsit mas szamokkal eddig mar 3x
2021. ápr. 11. 08:18
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Apád cégénél, úgy könnyű bzdmeg. Xd
2021. ápr. 11. 08:30
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

"Apád cégénél, úgy könnyű bzdmeg. Xd"

Pontosan, ha nem apukánál melóznál, akkor másképpen gondolnád. Amúgy miért váltogatják a melóhelyeket, mint a gatyát? Mert itt MO-on bevett szokás az, hogy a hűséget nem díjazzák, sokszor azonos munkakörbe egy kezdőt többért vesznek fel, mint aki már ott robotol évek óta, persze, hogy ez a mentalitás nem tetszik az egyszerű dolgozónak.

2021. ápr. 11. 08:35
 4/32 anonim ***** válasza:
98%
Mert nem mindenkit tart el apuci. Engem pl 18 évesen kirakott az utcára annyi ruhával, amennyi rajtam volt, aztán csináljak, amit akarok. És több pénzért váltok munkahelyet.
2021. ápr. 11. 08:37
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha apádnak le kéne cserélni téged akkor nem úgy írná meg az álláshirdetést, hogy 0 tapasztalattal rendelkező műszakvezetőt keres családias fizetésért. Jellemzően azok a cégek kényszerülnek frissen végzett munkaerő toborzására ahol amúgy is magas a fluktuáció, aztán ezeket sem tudják megtartani. A többiek meg rájöttek, hogy nem kell gyakornoki programokkal foglalatoskodniuk, ha a Telekom, MOL, Audi vagy Bosch elvégzi ezt helyettük.
2021. ápr. 11. 08:51
 6/32 A kérdező kommentje:
Én keményen dolgozok. Megérdemlem a jó fizetést.
2021. ápr. 11. 08:56
 7/32 A kérdező kommentje:
Nekem érettségim van. Tanultam es a saját tudasombol lettem az aki. Iskola után egy hónappal már volt munkahelyem. Nem válogattám a lehetőségek közül. Nem ugralok másik munkahelyre ha 10 ezer forinttal többet ígér.
2021. ápr. 11. 08:59
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
7-es: ez teljesen érthető, mert a másik munkahelyet adó cég nem hullik majd az öledbe amikor a fater nyugdíjba megy.
2021. ápr. 11. 09:01
 9/32 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, ha valahol nem fizetnek meg (máshol a másfélszeresét adnák), rabszolgaként tartanak (rendszeres túlóra, nem kiadott szabadság, irreális elvárások), akkor dobbantok. A negyedik cégnél dolgozok most, minden jó itt, innen már nem várok tovább.
2021. ápr. 11. 09:09
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a magyar munkavallalok valtanak gyakran.

Sok szakma eseteben par evenkenti valtasokkal sokkal gyorsabban lehet komoly fizetest es magasabb poziciokat elerni, mint ugyanannal a cegnel maradva.

2021. ápr. 11. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!