Közigazgatás-szervező szakon tanulok, több helyen olvastam ezen az oldalon, hogy ezzel a diplomával csak nettó 140-160 ezer körüli fizetésre számíthatok a közigazgatásban. Ebben mennyi az igazság?
Figyelt kérdés
Egy csomó ezzel kapcsolatos kérdést láttam, ahol szidják az egyetemet és a szakot, ez az egész már engem is elbizonytalanított.2021. ápr. 8. 18:48
11/14 anonim válasza:
Nem ciki. Egyébként egy közigazgatásban dolgozó jogász sem biztos, hogy koziges jogot gyárt. Ugyan úgy lehet munkajogi, adatvédelmi, gazdasági területen. Pályakezdőként tudsz lépdelni. Az a lényeg, hogy hosszú távon ne ragadj benne. Viszont ezzel a végzettséggel nehezen fogsz tudni versenyszférában komolyabb munkát kapni. Próbáld meg! Jelentkezz mindenhova. Járj nyitott szemmel.
12/14 anonim válasza:
Még hányszor fogod ezt megkérdezni? "Egy csomó ezzel kapcsolatos kérdést láttam" - 90%-át te írtad :D Most már igazán elmehetnél egy gyárba. Menj vájárnak vagy hegesztőnek, ahogy már te is írtad a régebbi kérdéseidnél.
13/14 anonim válasza:
Ne legyél ilyen kishitű. Akár 180 ezret is megkereshetsz majd. A megélhetésre kevés lesz, de be fogsz tudni rúgni tőle minden nap. Ha a közigazgatásban dolgozol huzamosabb ideig, akkor szükséged lesz az alkoholra, hogy elviseld a hétköznapokat.
14/14 anonim válasza:
Én NAV-nál dolgozom, köziges végzettségem van, pályakezdő vagyok és nettó 300.000-et keresek + a juttatásokat (SZÉP-kártya, utazási támogatás, jutalom, sportkedvezmény stb.). Köszi szépen, elvagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!