Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan juthatok elég fizetéshe...

Hogyan juthatok elég fizetéshez amiből nemcsak 30 év után lehet valamim?

Figyelt kérdés

Azért az nevetséges hogy most keresek irodai betanított munkával nettó 190 ezret és úgyhogy szüleimmel élek és kevés dolgot kell fizetnem félreteszek havi 150 ezret, és évtizedek alatt sem érnék semmit ennyi pénzzel.

Jelenleg így nézz ki a dolog, 33 évesen 9,7 millió forint.

1 év alatt az 1,8 millió forint

38 évesen tehát lesz 18,7 millió forintom (reálértékben nyilván mert optimista vagyok és feltételezem hogy a máp+ hozama kiegyenlíti az inflációt illetve éves szinten van emelés fizetésben közel a hivatalos inflációhoz %-ban) Tehát tételezzük fel hogy ezek egyensúlyban lesznek inflációval.

Talán ezen a környéken nagyon talán elég lesz egy 30m2 panelra. És akkor ott leszek még hogy 40 vagyok de nincs semmim...

Hát ez valami borzalmas, és mi lenne ha egyedül élnék akkor a nettó 300 ezerrel lennék ugyan ebben a helyzetben!!!

Ez valami katasztrófa hogy őrült elmebeteg fizetésre lenne szükségem hogy élni tudjak egyáltalán....

Legalább nettó 500 ezer forint felett....és akkor is nadrágszíjat összehúzva évtizedekig...

Borzalmas az élet

2021. márc. 30. 11:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Igazából a gond az, hogy egy jól fizető szakmához nincsen kiskapu, nem lehet levágni az utat. Én már az elején felfogtam, hogy anyagi biztonság kell neked, viszont az ehhez vezető út sajnos nem a legkönnyebb. Ha könnyű munkát keresel, azt több ember meg tudja csinálni, így ebből következően a munkaadó sem fog anyagilag megbecsülni, mert simán talál helyetted 100 másikat, ha neked nem oké.

Úgy hozzáállni, hogy eddig miért nem építettél karriert szintén nem túl produktív. Ahhoz viszont, hogy ne a szerencsétől függj teljes mértékben a továbbiakban, hanem legyen esélyed tényleges anyagi biztonságra, ahhoz bele kell raknod a munkát, és akármennyire utálod a nem egzakt dolgokat, végig kell szenvedni és előre menni

2021. márc. 30. 15:02
 32/32 anonim ***** válasza:

Mindig érdemes fejleszteni magát az embernek és többlábon élni nem csak sírni.

Ha itt nem lehet elérni semmit menj külföldre.

Egyébként egy jó szakma ma aranyat ér és annyit lehet elkérni amennyit akar, pláne ha jó vagy benne meg szereted is.

Villanyszerelés, víz szerelés, építkezések hasítanak, külföldön 2000-2200euro netto kezdőnek is, akkor?

2021. márc. 30. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!