Most nem azért,hogy.... de ti (akik otthonról nyomják most) visszamennétek dolgozni ha továbbra is megtehetnétek,hogy otthonról dolgozhassatok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 16:22
1/7 anonim válasza:
Heti egy napot, szerencsére a cégem is így gondolja.
2/7 anonim válasza:
Heti párszor bemennék, hogy legyen valami fix időpont, program az életemben (pl ne mosódjanak össze a napok, mint mostanában, legyen miért felkelni korán fix időben), vagy hogy találkozzak a normálisabb kollégáimmal.
Lehet 2 napon bejárnék szívesen 8 órába, vagy 3-4 napon 4 órába.
4/7 anonim válasza:
Ha kikérnék a véleményem, azt mondanám, kedd-szerda-csütörtök bent lennék, hétfőn és pénteken home office-ban.
5/7 anonim válasza:
Heti 1szer bemennék, többször nem igen.
He te
6/7 anonim válasza:
Igen, visszamennék. Anyuka vagyok, nehéz így, hogy ennyire meg kell osztani a figyelmemet. Ha a munkahelyen vagyok, akkor 8 órában csak a munkámmal foglalkozok. Most viszont 2 feladat között berakok egy mosást, a gyerekkel foglalkozok, telefonozok stb. Nekem kell az a fajta kötöttség amit a munkahelyem ad.
7/7 anonim válasza:
Visszamennék.
Nálunk otthoni munkavégzésnél 7:30-tól 15:30-ig a gép előtt kell ülni, mert "figyelnek". Ha nem lenne ez a kötöttség, nem mennék vissza csak maximum 2 napot pontosan azért, hogy ne savanyodjak be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!