Mit tanuljak, amivel majd havi nettó 2-3 milliós fizetésem lesz havonta?
20-as, igazad van, létezik, bár sosem gondoltam, hogy a kivételekből kellene főszabályt alkalmazni.
A tacit-nál pedig pont az a rész hiányzik a nyilvános adatokból, hogy mennyi a személyi jellegű ráfordítás, járulékok.
A fitset pedig egy elérhetetlen oldal jelenleg, ez máris egy picit komolytalanná teszi, az pedig szintén nem mérvadó, hogy egy terméket 23 millióért értékesítenek, mert abból még csak következtetni sem lehet a nyereségre.
Tacitnál (amíg Ádám egyedül vitte) vélhetően a marketingköltség volt a legjelentősebb kiadás, akár jópár millió évente. Meg némi szoftver-havidíj.
én ennyit keresek (2,76 millió nettó), de csak átszámolva, mert külföldön vagyok, szóval kicsit más az ábra, de még mindig jó fizetés.
egyszakos bölcsész voltam, aztán tolmácsiskolát végeztem.
de nem ajánlom, hogy errefelé indulj, mert én is csak bemákoltam. Magyarországon több mint egy évig nem is találtam munkát, ha nem lépek le, szerintem még mindig munkát keresnék.
valószínűleg valamilyen IT-irány lesz a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!