Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tanuljak, amivel majd...

Mit tanuljak, amivel majd havi nettó 2-3 milliós fizetésem lesz havonta?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 17:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

Értékesítést.

Ha 20%os árréssel dolgozol(nettó) akkor 10-15 milliós havi forgalomból megvan ez az összeg. Vásárolni pedig mindig is fognak az emberek, míg van modern társadalom és nem esünk vissza egy kőkorszaki szintre.

2021. márc. 13. 18:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha 20%os árréssel dolgozol(nettó) akkor 10-15 milliós havi forgalomból megvan ez az összeg."

Persze, ez ilyen egyszerű. :-) Se alkalmazott nem kell hozzá, se költségek nincsenek, és ráadásul rohadt egyszerű havi 10-15 milliós nettó forgalmat összehozni. :-)

2021. márc. 13. 19:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12

A válaszoló nem ejtett szót a nehézségről, nem is ez volt a kérdés, szóval nem tudom, hogy jön ez ide.

2021. márc. 13. 19:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as, finoman arra próbáltam utalni, hogy a 11-esben leírt dolog nem létezik. :-) De most már leírom, újra, hogy egyértelmű legyen: ilyen nem létezik.
2021. márc. 13. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
A gykoris burkolók elmondásuk szerint megkeresnek ennyit.
2021. márc. 13. 19:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a célom. Én gépész középiskolában tanultam, utána műszaki menedzser szakon BME-n (mellette már gyakornok voltam, nagy német multi) és most Vezetés és szervezés mesteren vagyok és egyidőben ugyanott ahol gyakornokként kezdtem is vezetőképző programba járok. Szerencsére elég jó kapcsolatokat sikerül(t) kialakítani és keményen is dolgozom. A mentoraim osztályvezetők vagy programigazgatók és nagyon támogatnak. Tisztában vannak ők is azzal mi a célom, és persze kellenek mindenhová a jó vezetők. Illetve jól beszélek angolul és németül is. Meg persze rengeteg önfejlesztő könyvet olvasok, vezetés, menedzsment, stratégia, üzletvezetés, vállalkozás, soft skillek témakörben. Szerintem 10-15 év alatt elérhető a 1,5 millió körüli fizetés. 3 milliót tényleg csak a legfelső szinten lehet keresni, ez nagyon ritka alkalmazottként. Bár végső soron nem szabad hogy csak a pénz motiváljon, nem leszel boldog és elégedett egy idő után. A pénz egy eszköz, amit jól kell tudni használni. Szóval hajrá. Tanulj, dolgozz, építs kapcsolatokat és 5-10 év és fasza életed lesz. 23/F
2021. márc. 13. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
És nem kizárt persze az sem, hogy majd kilépek kb. 5-10 év múlva és vállalkozást csinálok. Vállalkozói képzéseket is csináltam már, viszont a kezdőtőkém ugye majdnem nulla jelenleg. Szóval még tanulok, dolgozom, utána pár év múlva mikor már megvan minden alapozva jöhet a vállalkozás. Azzal könnyebb megkeresni az említett összeget, persze nem egyszerű. De nagyobb esély van rá. Összességében tanulj, és ami érdekel abban mélyedj el amennyire csak tudsz. (előző voltam)
2021. márc. 13. 23:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólók kb. jól leírták. Amit még hozzátennék, hogy orvosként (főleg szülész-nőgyógyász, kardiológus) szinte biztos, hogy jól el tudsz helyezkedni. Ami még meggondolandó, építész-mérnök, több ismerősöm utazik az építőiparban: együtt nőttünk fel egy pesti panelban, most egyikük új Q8 Audival jár, másikuk pedig balatoni nyaralók felújításából vásárolt egy S500L-t.
2021. márc. 14. 00:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Vállalkozói és pénzkezelési ismereteket, majd valami olyat, ami amúgy is rendkívül érdekel, és van rá kereslet.
2021. márc. 14. 12:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy ez könnyű, de 2 millióért cserébe nyújts már valamit!

Attól mert te szűklátókörű vagy, még létezik. 100 milliós cégek léteznek minimális alkalmazotti létszámmal, csak hogy 2-t mondjak:

TacitProject KFT

Itt a srác tavaly októberi összefoglalója.. nettó 4 milliós bevétel.

[link]

Itt a másik: 5-6 munkatárssal évi 500 milliós bevétel

[link]

fitset.store 4 hónap alatt tavaly április tájékán 23 millió Ft-ért értékesített 1 db terméket magyar piacon.

Tehát, hogy "nem létezik", máris megdőlt.

2021. márc. 14. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!