Nem értem hogy miért elégedtek meg 150-200 nettoval!? Lehet boldogulni magyarorszagon is csak akarni kell!
2021. márc. 13. 14:24
4/42 anonim válasza:
Tanar vagyok gyakornoki statuszban havi 16 tuloraval. Egy ciganyputri faluban tanitok, netto 210 korul kapok ugy, hogy osztalyfonok is vagyok.
2021. márc. 13. 14:28
5/42 anonim válasza:
Mikor hogy. Nincs fizetésem, egyik hónapban semmit sem keresek, másik hónapban 3-4 ezer eurót, néha ennek többszörösét. Van egy kisebb cégem, szóval a megrendelésektől függ, illetve attól, hogy milyen ötletem támad, amibe pénzt fektetek, és azon mennyit bukok/keresek. Ezen kívül a forgalom egy jelentős részét Bitcoinban kapom/tárolom, az pedig, hogy mennyit kapok érte, az aktuális árfolyamtól függ. Kb. 1500 euróból élek havonta. Ha az éves keresetet nézzük, akkor nagyjából olyan 30 millió forint körül lehet nettó, amihez (legálisan) hozzá tudok férni.
2021. márc. 13. 14:46
6/42 anonim válasza:
Nettó 400 (br 600), Budapest, szoftverfejlesztő 1 év tapasztalattal, mérnöki/műszaki diploma nélkül.
Remélhetőleg a következő bértárgyaláson (kb 7-8 hónap múlva) sikerül feltornázni legalább nettó 460-470 körülire.
Semmire nem elég ez a pénz, szeretnénk a közeljövőben gyereket és saját lakást, de kb dupla ennyit kéne keresnem hogy kényelmesen tudjunk élni.
2021. márc. 13. 14:49
7/42 anonim válasza:
150 ezer forintot keresek és simán meg tudok belőle élni. Jó, igaz, van saját lakásom, 2 is, nem albérletben élek. A rezsimet simán ki tudom fizetni, a külön díjakat is és kajára is bőven jut. Aki nem tud megélni belőle, annak azt üzenem, hogy nem kell egész nap zabálni.. elég, ha 3-szor eszel egy nap.
2021. márc. 13. 14:52
8/42 anonim válasza:
7
Ez mind szép és jó, de senki sem állítja, hogy nem lehet belőle megélni. Az viszont nem nevezhető jó életnek, hogy az étkezéseken spórolsz, legfeljebb túlélésnek. De hát kinek milyen igénye van, ugye..
2021. márc. 13. 14:57
9/42 anonim válasza:
Bruttó 1,5 millió Ft a fizum programozóként, 1 hónap tapasztalattal.
17/F
2021. márc. 13. 14:57
10/42 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy aki leírta, hogy 800-1MFT-t keres, le van pontozva, tipikus magyar mentalitás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!