Mennyi a nettó fizetésetek?
10
Azt hiszik, hogy Magyarországon mindenki 150 nettót keres. :D
Nem azért pontoznak le, mert ennyit keresel. Hanem mert ennyi pénzzel a zsebedben is egy noname oldalra szorulsz társalgásért.
1,5 millát keresnék havonta, 1 percet se töltenék ezen az oldalon az is biztos!
12
Akkor mit csinálnál? Azt hiszed, hogy a milliók megváltoztatják az embert, pontosan ezért nem keresel ennyit. 10 éve használom ezt a weboldalt, még pisis voltam, mikor elkezdtem használni. És igen, sok más weboldalt is használok, ez független a jövedelmemtől. A te mentalitásod az, ami miatt éhezik a fél ország.
3 válaszoló vagyok.
11. 13.válaszolóval egyet értek! Szinte senki nem voltam, mikor használtam ezt az oldalt, első autómat is itt, a Ti segitsegetekkel vettem, 3 típus közül kertem véleményt kettőről le is beszeltek hála a jó égnek.
Teljesen mindegy mennyi pénz van a zsebedben, ettől fuggetlenul meg nekem is hasznos ez az oldal.
Nem értem én sem ezt a mentalitast.
Aki nem 150-et keres le kell pontozni...
Legközelebb eskuszom beírom hogy 120 nettot. :D
3. Voltam
Mindig lesznek irirgyek.
Viszont az említett hétvégi csajok elérhetőségét leírhatnád, akkor biztos nem pontoznának le. :D
3-as a hétvégi csajokat is céges költségre számolod el? Remélem, nagyin csalódott lennék, ha nem.
Egyébként burkoló, kőműves vagyok, 50 milliót számlázok ki minden hónapban. Hétvégente űrkutatással és agysebeszettel foglalkozom, de az igazi pénz a fodrászatokból ömlik. Itt a második kerületben már mindenki csak fodrászatokat üzemeltet, akkora pénz van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!