Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a nettó fizetésetek?

Mennyi a nettó fizetésetek?

Figyelt kérdés
Budapest és vidék is érdekelne, pozíció és tapasztalat feltüntetésével.

#fizetés #Budapest #nettó bér #Budapest vs vidék
2021. márc. 13. 14:05
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
1%

10

Azt hiszik, hogy Magyarországon mindenki 150 nettót keres. :D

2021. márc. 13. 15:15
 12/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem azért pontoznak le, mert ennyit keresel. Hanem mert ennyi pénzzel a zsebedben is egy noname oldalra szorulsz társalgásért.

1,5 millát keresnék havonta, 1 percet se töltenék ezen az oldalon az is biztos!

2021. márc. 13. 15:39
 13/42 anonim ***** válasza:
11%

12

Akkor mit csinálnál? Azt hiszed, hogy a milliók megváltoztatják az embert, pontosan ezért nem keresel ennyit. 10 éve használom ezt a weboldalt, még pisis voltam, mikor elkezdtem használni. És igen, sok más weboldalt is használok, ez független a jövedelmemtől. A te mentalitásod az, ami miatt éhezik a fél ország.

2021. márc. 13. 15:41
 14/42 anonim ***** válasza:
14%

3 válaszoló vagyok.

11. 13.válaszolóval egyet értek! Szinte senki nem voltam, mikor használtam ezt az oldalt, első autómat is itt, a Ti segitsegetekkel vettem, 3 típus közül kertem véleményt kettőről le is beszeltek hála a jó égnek.

Teljesen mindegy mennyi pénz van a zsebedben, ettől fuggetlenul meg nekem is hasznos ez az oldal.

Nem értem én sem ezt a mentalitast.

Aki nem 150-et keres le kell pontozni...

2021. márc. 13. 15:46
 15/42 anonim ***** válasza:
18%
Úgy látszik, hogy a legjobb megoldás, ha eltitkolod a keresetedet. Sok az irigy ember. :D
2021. márc. 13. 15:46
 16/42 anonim ***** válasza:
11%
Az meg a másik dolog, hogy az internet segítségével keresem a pénzt. Napi 16 órát a neten lógok, mert máshogy nem tudom megoldani a kommunikációt. Nekem nem kell felállnom, beülnöm az autóba és elhajtani az irodába. A munkám a képernyő bekapcsolásától kezdődik. Valóban hihetetlen, hogy egy olyan ember, aki az interneten dolgozik, meglátogat más weboldalakat is. 5. voltam.
2021. márc. 13. 15:49
 17/42 anonim ***** válasza:
8%

Legközelebb eskuszom beírom hogy 120 nettot. :D

3. Voltam

2021. márc. 13. 15:51
 18/42 A kérdező kommentje:

Mindig lesznek irirgyek.

Viszont az említett hétvégi csajok elérhetőségét leírhatnád, akkor biztos nem pontoznának le. :D

2021. márc. 13. 16:04
 19/42 anonim ***** válasza:
71%
299 915 forint
2021. márc. 13. 16:40
 20/42 anonim ***** válasza:
52%

3-as a hétvégi csajokat is céges költségre számolod el? Remélem, nagyin csalódott lennék, ha nem.

Egyébként burkoló, kőműves vagyok, 50 milliót számlázok ki minden hónapban. Hétvégente űrkutatással és agysebeszettel foglalkozom, de az igazi pénz a fodrászatokból ömlik. Itt a második kerületben már mindenki csak fodrászatokat üzemeltet, akkora pénz van benne.

2021. márc. 13. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!