Ugye nem mondhatják visszaa gyakornoki pozíciót?
Figyelt kérdés
Felvettek egy helyre tegnap ,egy multi,gyakornoki pozícióra.
Gazdasági területre,közgazdászként fogok végezni.
Gimiben elég gyange voltam matekból,nem is szerettem,nem foglalkoztam vele. Kettes lett az érettségim.
Aztán mégis bekerültem az egystemre,jártam különtanárhoz(most már nem kell) és egészen megszerettem,jók lettek a vizsgáim a matekos tárgyakból is)
Tegnap amikor közölték,hogy felvesznek,mondták,hogy küldjem el az érettségi bizonyítványom másolatát.
Nem értem,hogy ez miért kell..
Ugye nem vonhatják vissza az ajánlatukat,ha meglátják a kettes matekot?:(
Borzasztóan szégyellem ezt a jegyet azóta,most már biztos 4-5öt írnék.
2021. márc. 12. 19:19
1/3 anonim 

válasza:

Csak azért kell elküldened, hogy igazold a legmagasabb iskolai végzettséged.
Nem fogják nézni benne a jegyeket.
3/3 anonim 

válasza:

Nem fogják vissza vonni, tényleg csak bizonyíték kell, h van :) Nekem is 2-es lett az angolom és a gyakorlati helyemen felsőfokot vártak el... addigra már megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!