Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik országban lehet a...

Melyik országban lehet a legtöbbet félretenni?

Figyelt kérdés
Nyilván függ a munkától, de itt most az ilyen egyszerűbb munkákra gondolok.

2021. márc. 10. 18:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik be kell dobnom a xanaxot. Totál kiidegegeltek!

Ott van hetedik (utolsó) opciónak, hogy EGYÉB! Ahova bármit leírhatsz. Vagy szerinted fel kellene soroljam az összes országot?

Te sem olvastad el a kérdést!

2021. márc. 10. 20:20
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem. De felhánytorgatod h nem vettem figyelembe Svájcot, közben szó se volt róla.
2021. márc. 10. 21:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Ez nem ország, hanem pozíció függő. Szar munkával sehol sem fogsz tudni félretenni igazán sokat. Max. úgy, hogy nyomorogsz, 10 másik emberrel laksz egy szobában és tényleg semmire nem költesz VAGY ha sikerül olyan melót kifognod, ami fizeti a szállást/kaját vagy esetleg mindkettőt.

De a legjobb az, ha valamelyik szomszédos országba (már szerintem Szlovákiába és Szlovéniába is megéri) jársz át, úgy hogy a határ közelében lasz mondjuk a szüleiddel vagy valamilyen módon megoldod, hogy ingyen vagy szinte ingyen "élhess". Na ezzel lehet a legtöbbet spórolni, félretenni.

2021. márc. 10. 21:53
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem tudok átjárni, mert Magyarországon sincs lakásom. Az átjárogatás nekem semmiféleképpen nem opció.

Azt tudom, hogy pozíciófüggő. De ha én pl utcasöprő vagyok valamennyi országban a fentiek közül, akkor hol járok a legjobban? Vagy ha festő esetleg netán sofőr stb akkor ugyanazzal a pozícióval hol lehet a legtöbbet félretenni?

2021. márc. 10. 22:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Amióta Orbán Viktor az elnök, és felvirágoztatta, európa élvonalába vezette szeretett országunkat, Magyarország a leggazdagabb hely az unióban. És most legyőzi a vírust is, mindent megtesz értünk, magyarokért, még könnyebb az élet, a bérek folyamatosan növekednek, és munkanélküliség sincs. Melyik ország mondhatja ezt el magáról az EU-ban, vagy akár a világon? Éljen az elnök és barátai!
2021. márc. 11. 07:30
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

Megnézed melyik országban mekkorák az átlagos megélhetési költségek majd összehasonlítod ezt az ottani minimálbérrel.

2021. márc. 11. 08:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ausztriában. Kb annyiba kerül minden, mint itt, lassan a lakhatási költségek is megegyeznek ..
2021. márc. 11. 13:20
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Holland bér osztrákoknál elköltve, a visszajárót magyar számlára utalva, amiből az ukrán nagynénéd nyugdíját kiegészíted. Neked mi a rosseb nem egyértelmű?
2021. márc. 11. 21:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem sok Sopronba költöző ismerősöm szedte össze magát pár èv alatt. Osztrák fizetés évi 14x de hazai költségek. De pont ezért akkora a munkaerőhiány, hogy helyben szakmával is jól lehet keresni. Szóval én Sopront mondanám, Bécs elő városai gyorsan elérhetőek de még Bécs sem vészes. Jó szakmával meg még mindig könnyű melot találni. Egyre többen költöznek ide komplett családdal is egyébként.
2021. márc. 12. 06:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Látom senki sem olvassa el a válaszokat.

Mi nem világos azon, hogy nem szeretnék ingáznia? Talán annyira hihetetlen, hogy el akarom húzni a belem ebből az országból?

2021. márc. 12. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!