Melyik országban lehet a legtöbbet félretenni?
Úgy tűnik be kell dobnom a xanaxot. Totál kiidegegeltek!
Ott van hetedik (utolsó) opciónak, hogy EGYÉB! Ahova bármit leírhatsz. Vagy szerinted fel kellene soroljam az összes országot?
Te sem olvastad el a kérdést!
Ez nem ország, hanem pozíció függő. Szar munkával sehol sem fogsz tudni félretenni igazán sokat. Max. úgy, hogy nyomorogsz, 10 másik emberrel laksz egy szobában és tényleg semmire nem költesz VAGY ha sikerül olyan melót kifognod, ami fizeti a szállást/kaját vagy esetleg mindkettőt.
De a legjobb az, ha valamelyik szomszédos országba (már szerintem Szlovákiába és Szlovéniába is megéri) jársz át, úgy hogy a határ közelében lasz mondjuk a szüleiddel vagy valamilyen módon megoldod, hogy ingyen vagy szinte ingyen "élhess". Na ezzel lehet a legtöbbet spórolni, félretenni.
Nem tudok átjárni, mert Magyarországon sincs lakásom. Az átjárogatás nekem semmiféleképpen nem opció.
Azt tudom, hogy pozíciófüggő. De ha én pl utcasöprő vagyok valamennyi országban a fentiek közül, akkor hol járok a legjobban? Vagy ha festő esetleg netán sofőr stb akkor ugyanazzal a pozícióval hol lehet a legtöbbet félretenni?
Megnézed melyik országban mekkorák az átlagos megélhetési költségek majd összehasonlítod ezt az ottani minimálbérrel.
Látom senki sem olvassa el a válaszokat.
Mi nem világos azon, hogy nem szeretnék ingáznia? Talán annyira hihetetlen, hogy el akarom húzni a belem ebből az országból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!