Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik országban lehet a...

Melyik országban lehet a legtöbbet félretenni?

Figyelt kérdés
Nyilván függ a munkától, de itt most az ilyen egyszerűbb munkákra gondolok.

2021. márc. 10. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Németország
Ausztria
Írország
Nagy-Britannia
Szingapúr
Hollandia
Egyéb: megírom válaszban
19 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
53%
Ausztria, ha Magyarországon költöd el.
2021. márc. 10. 18:55
 2/26 A kérdező kommentje:

[link]

Jaj ne... Azt hittem egyértelmű. Hihetetlen, hogy itt kb bébi-ovis szinten kell kiírni kérdést máskülönben totál félreérti mindenki.

ABBAN AZ ORSZÁGBAN. Tehát osztrák fizetést Ausztriában élve.

Kérlek válaszolj így.

2021. márc. 10. 19:00
 3/26 anonim ***** válasza:
61%
Ne a mi hibánk legyen már hogy nem tudod a kérdésedet értelmesen feltenni. A fogalmazás nem az erősséged...
2021. márc. 10. 19:07
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként meg szar fizetésből nehéz spórólni, jó fizetésből meg könnyű, ez a világon mindenhol így működik.
2021. márc. 10. 19:08
 5/26 anonim ***** válasza:
71%
Moldova - nincs mire elköltened... :-DDDDD
2021. márc. 10. 19:13
 6/26 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj, de ott van a kérdésben "melyik országBAN". Érted? ország B A N

Igen, de a kérdésnek az a lényege, hogy vajon sz*r ír fizetéssel többet félre lehet-e tenni mint sz*r német fizetéssel? Tehát ugyanolyan pozícióban végül hol lesz jobb a fizetés-kiadás arány.

Azt hittem ez is egyértelmű a kérdésből. Vagy szerinted én nem tudom, hogy mondjuk egy minimálbérrel gyári melósnak kevesebbet fizetnek mint egy plasztikai sebész orvosnak? Szerinted tényleg azt hittem, hogy mondjuk egy szoftverfejlesztő mérnök nem tud többet félretenni mint egy utcasöprő?

2021. márc. 10. 19:30
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Az árak nagyjából egységesek. Szóval nézd meg a minimálbért, hol a legmagasabb, és céloz meg. Nagy karrier lesz.
2021. márc. 10. 19:32
 8/26 A kérdező kommentje:

Nem. Norvégia és Svájc messze sokkal drágább még Németországnál is, hiába 1,3 millió forint a minimálbér. Ez nem ilyen egyszerű.

2021. márc. 10. 19:35
 9/26 anonim ***** válasza:
65%
Ezek nem voltak a listádon. Akkor miért is kellett volna figyelembe vennem?
2021. márc. 10. 19:47
 10/26 anonim ***** válasza:
55%
Holland bér, ithol elköltve
2021. márc. 10. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!