Illetve ha belevesszük még Írországot meg Ausztriát, akkor mennyivel más a helyzet?
2020. aug. 29. 06:42
2/9 anonim válasza:
ahol jobb állásban vagy
2020. aug. 29. 08:43
3/9 A kérdező kommentje:
Ugyanaz. Ha ugyanazzal a munkával megy valaki.
2020. aug. 29. 08:45
4/9 anonim válasza:
A kérdésedre nem lehet pontosan vaszolni. Egy adott munkára, mondjuk szobalány még egy országon belül is más-más összeget lehet kialkudni.
2020. aug. 29. 09:32
5/9 anonim válasza:
Ha képes vagy elviselni Ausztriát (nekem sosem ment) és nincs különösebb végzettséged, akkor ilyen hoteles rabszolgamunkákkal sokat félre lehet tenni, mert koszt meg kvártély jár. Feltéve persze, hogy jó részét nem költöd alkolholra meg drogokra, hogy valahogy elviseld a napi 16 óra melót kéthetente egy szabadnappal.
2020. aug. 29. 10:20
6/9 anonim válasza:
Én Írországban élek, mindig szidtam, hogy minden milyen drága, de 3 és fél év alatt eljutottam oda, hogy lakásvásárlást tervezek.
De ez nagyban függ azért attól is, hogy milyen paramétereid vannak, kell-e hogy legyen kocsid, munka állja-e az egészségbiztosításodat (nyilván magánvállalkozó nem fogja), stb.. De ha németül beszélsz, akkor én mindenképp a német nyelvterületet ajánlom.
2020. aug. 29. 19:59
7/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen szerződést kötsz, ez pedig attól, hogy mennyire keresett a munka, amire szerződtetnek. Ami mindkét országban elviszi a pénzed többségét, az a lakásbér és a rezsi. Természetesen nem a felső kategóriás munkákra gondolok, hanem egy akármilyen, hétköznapi munkára. Próbálj meg olyan szerződést kötni, amiben a cég támogat lakás szempontjából, főleg az UK-ben vannak erre lehetőségek, legalábbis még az idén vannak.
2020. aug. 31. 21:40
8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát lényegében a fő dolog a lakáson múlik.
Elsősorban targoncás munkán gondolkodom, mert azt hallottam azzal lehet viszonylag jól keresni a többi szakmákhoz képest (mivel az egyetemi diplomám nem ér semmit).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!