Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A diplomások miért irigyek a...

A diplomások miért irigyek a szakmunkásokra?

Figyelt kérdés

Egy átlag diplomás keres havi 200-300 ezret, ha a 400-át megkapja már pezsgőt bont.

Egy értelmesebb szakmunkás vállalkozó ezt egy hét alatt megkeresi.

Miért baj ha megfizetik az értékteremtő fizikai munkát?

2021. márc. 10. 10:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 fodrász-burkoló-villenyszerelő vagy?
2021. márc. 10. 20:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szintén egyetemista,még nem diplomáztam,de irodában dolgozom,illetve most home officeban.

Közben ebédet főzök,mosok,takarítok,zenét hallgatok,ülök a meleg lakásban.

Nem keresek sokat gyakornokként,de diploma után biztos jobb lesz. Nekem ez jó így,akkor sem vagyok irigy a fizikai munkádra ,ha 2 milliót keresel hetente.

2021. márc. 11. 07:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigykedem a szakmunkásokra. Amihez tényleg szakember kell, arra megfizetem a szakit. Egyébként meg igyekszem a legtöbb dolgot magamnak csinálni.

Én azért mentem egyetemre, mert szeretnék idősebb koromban is jó egészségnek örvendeni, és valljuk be, egy irodában kevesebb baleset érhet, mintha mindennap villanyt szerelnék pl.

2021. márc. 11. 22:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a pénz, amiért leváltanám a home officet vagy a kényelmes irodai környezetet fizikai munkára. Ha 3x annyit kereshetnék, akkor is hidegen hagyna. Irigyli a fene őket...
2021. márc. 11. 22:47
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Kinek baj hogy megfizetik őket? Nekem nem, elismerem a munkájukat, sokat nem lennék képes megtanulni. De nem bontok pezsgőt 400-ért, súrolja a határt, hogy azért már bemegyek dolgozni. És ezt nem nagyzolásból, csak leszokhatnának már az emberek arról, hogy vesznek egy villanyszerelőt, meg egy leggagyibb bölcsészdiplomást, aztán mutogatnak hogy micsoda különbségek vannak.
2021. márc. 21. 01:04
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyns nem irigykedek.

Folyamatos home office, az netto 300 pedig inkább 620...

2021. ápr. 3. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!