A diplomások miért irigyek a szakmunkásokra?
Egy átlag diplomás keres havi 200-300 ezret, ha a 400-át megkapja már pezsgőt bont.
Egy értelmesebb szakmunkás vállalkozó ezt egy hét alatt megkeresi.
Miért baj ha megfizetik az értékteremtő fizikai munkát?
Én nem vagyok irigy:)
Teljes home officeban vagyok jelenleg,ki sem kell mozduljak a lakásból,ha nem akarok,itthonról a laptopról kell dolgozni.
Igen,valóban 300at keresek frissdiplomásként,de nekem ez így elsőre teljesen megfelel:)
23N
Kérdéseim?
1. Miből gondolod, hogy irigyek?
2. Honnan vetted a diplomás átlagbért?
3. Honnan vetted a vállalkozói bért?
4. Mennyi tőke kell ahhoz, hogy egy szakmunkás vállalkozást tudjon indítani?
5. Tudod, hogy diplomás ember is lehet vállalkozó?
Teljesen home office-ban vagyok, 23 évesen, ahogy a fönti válaszadók, én is napi 5-6 órát dolgozok, mindezt valóban "csak" 300ért plusz ilyen olyan kajajegy bonusz, ez azonban egyáltalán nem zavar, mert 23 évesen előttem van egy karrier út, és tudom hogy 3-4 éven belül duplázódik a fizetésem reálértéke (és nem csak elinflálódik).
Nem rossz ez.
Miért az átlagdiplomást hasonlítod az értelmes szakmunkáshoz? Almát almához, körtét körtéhez kell hasonlítani!
Mennyit keres egy értelmes, vállalkozó diplomás és mennyit egy átlag alkalmazott szakmunkás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!