Franciaországban a diplomások, szakmunkások vagy betanított munkások tüntetnek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 19:33
1/7 anonim válasza:
fizetett ügynökök, csavargók,kisebbségiek,meg belerántott balekok.
3/7 anonim válasza:
Is-is... A munkásoknak több munka kevesebb pénz eltörölték a másfélórás ebédszünetet a pénzük egyre kevesebbet ér vagyis a fizetésük nem nő, a diplomásoknak meg egyre kevesebb munkája van mert feltöltik keleteurópaiakkal a kórházakat meg a gyárakat.
4/7 anonim válasza:
Valóban vacak a helyzet Francia országban, de ezt a helyzetet nem lehet tüntetésekkel orvosolni.Magával kormánnyal, a mindenkori kormánnyal van a baj, melyek állandóan idegen és a fehér lakossággal együtt nem érző kettős állampolgárokból állnak
5/7 anonim válasza:
együtt nem érző kettős állampolgárokból áll
6/7 anonim válasza:
A kormány hagyja a gyújtogatásokat,ahogy már írtam
7/7 anonim válasza:
Ja, a Sorosista társaimat akartam írni én is, de maga Soros is ott volt velem, és saját szememmel láttam, hogy egy gyíkbőrű társaságában volt, és még beszélgetett is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!