Az az ismerősöm aki Franciaországban dolgozott 5 évig mosogatóként, hogyan tudom 8 millió forintot spórolni?
Ha csak 8 millió forintot spórolt 5 év alatt, akkor kicsit sem spórolt, úgy élt mint egy francia, semmi lakótárs, semmi spúrkodás a kaján, rendesen étteremben zabált mint egy echte nyugati.
Én 1,5 év alatt spóroltam össze 5 milliót Ausztriában (nem Bécsben), bár igaz, hogy nem éltem nagy lábakon. Most van egy faxa BMW-m :)
Elárulok egy nagy titkot, de ne add tovább!
Hosszú - hosszú évtizedek óta Nyugaton magassabb az életszínvonal mint hazánkban. Nem hiszed? Pedig tényleg, nézz utána!
Nem babra megy a játék amikor a fiatalok kimennek külföldre. Miért mit hittél? Nyilván a pénzért mennek ki. Ha a haverod kint is sokat költött, az szerintem a becsületére válik, attól tudok a falnak menni amikor valaki kimegy és annyira spórol, hogy nyomorban él, többen egy szobában, és rinyál, hogy külföld milyen szar, meg így meg úgy, milyen drága (amikor már itthon sem olcsóbb semmi jelentősebben), aztán pofátlanul hazajön egy vagyonnal.
Aki spórol az ne rinyáljon! Otthon is lehet maradni, és akkor egy fillért se tudsz félretenni, 10 év múlva is ugyanott tartasz majd.
6-os
Talán azért spórol, hogy ne 5-10 évig kelljen kint lennie csak 2-3-ig és jöhessen haza.
Ugyanis vannak akik szeretik a hazájukat és honvágyuk van, ezért mindent felrúgva a családot sem cipelték magukkal. Így meg nagyon nem mindegy, ha csak 3 havonta találkoznak egy hétvégére.
Egy magányos pasas meg úgy szórja a pénzt ahogy akarja, csak önmagának tartozik elszámolással.
Egyszerű. Nyugaton a munkáltatók már megtanulták, hogy nem szarunk oda, ahonnét eszünk, és megbecsülik a melósaikat, jó fizetéssel. Idehaza divat még a rabszolgatartás, hogy gombokért a belét is kihajtsuk az átlagembernek, még hálás is lehet hogy ennyit kap...
Welcome to Abszurdisztán. Enjoy your stay.
Körülmények is számítanak.
Pont ebben a hónapban az alábbi hirdetés volt: "Gent varosaban egy mosogatoi allas!szallas kaja ingyenes"
Alapból a munkahely sem mindegy, hogy hol mosogat az ember. Ezen felül az extra juttatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!