Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az az ismerősöm aki Franciaors...

Az az ismerősöm aki Franciaországban dolgozott 5 évig mosogatóként, hogyan tudom 8 millió forintot spórolni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy tudom?
2018. aug. 29. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak az a baj hogy ha nem tanulnod meg a nyelvet perfektül akkor a mosogatásos évek nem mutatnak majd jól az önéletrajzban ha visszatérve normális szakmában akarsz elhelyezkedni... a nemnormális szakmáért meg ésszerűtlen visszajönni
2018. aug. 29. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom nagyon spórolt.

Nem étteremben evett.Nem vásárolt magára minden évben új ruhákat.

De ehhez elég nagy önuralom kell,és lemondani az igényekről.

Ismerek olyat,aki havi 2000 eurót keres,kint van évek óta,de semmit nem tud felmutatni,mert feléli az összes pénzt.

2018. aug. 29. 21:42
 14/14 anonim ***** válasza:
#13, ez így van, sokmindenen lehet spórolni, ha az ember egy kicsit is fifikás. Nekem pl. nincs autóm, binyiglivel járok - egy nagyon gyorssal - ez évi 1 misit máris megspórolt. Ruhákból nem követem ugyan a divatot, de a vásárolt ruháim helyből bírnak 5-6 éveket. Szoktam étteremben is falni, viszont viszek magammal tárolóegységet, és mivel nagy adagokat adnak, egy éttermi kaja 2 napig is kitart akár. Itallal, kábszerrel nem élek, dohányozni dohányzom ugyan, de nem túl sokat, és magam töltöm a bagarettát. Számítógépet 10 évente egyszer veszek - igaz, akkor mindig a legbrutálabbat, hogy sokáig tartson. Telefonból se okosteldzsót vettem, hanem egy bumfordi, de annál masszívabb hülyetelefont, ami szintén bírja majd 10 évig. Rendszeresen újrahasznosítok, amiből van némi extraprofitom.
2018. aug. 29. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!