Dohányt csak nemzeti dohányboltban lehet venni, alkoholt meg bármelyik boltban és kocsmában. Nem igazságtalan ez? Főleg több mint 1 millió alkoholista országában.
Úgy gondolom a cigi utálatosabb mint az ital, buszmegállóban is jön rád a füst, valaki csak azért kimehet munkaidőben az udvarra mert Ő cigizik. Az alkohol fogyasztók meg két részre oszthatóak, aki mértéket nem ismerve iszik, rámegy a háza családja munkája, meg van az a réteg( beleértve engem) aki az élvezeti tényezőért választ egy üveg whisky-t pl. Nekem nem esik nehezemre kiadni 15 ezret sem 7 deciért, mert azért veszem hogy ha épp ráérek kortyolok belőle egy kicsit.
A cigit én be is tiltanám ha tehetném, helyette lenne marihuána, annak legalább hatása is van nem csak tömény büdösség.
Szerintem nem. Vagy ha feltétlenül "igazságot" akarunk tenni akkor menjen az alkohol is egy hasonló boltba ahol csak azt lehet kapni.
A cigi kis mértékben is káros, az alkohol kis adagban akár még egészséges is lehet.
1 millió alkoholista országa? akkor zavarjon az is, hogy világ szinten is topban vagyunk rákos megbetegedések terén.
De eleve nem értem ezt a hozzáállást, minden egyes törvénynél az átlag magyar a kiskapukat, igazságtalanságokat keresi.
Ha holnap bevezetnék az ingyen sört akkor másnap jönnének a borosgazdák meg az antialkoholisták, hogy elégedetlenkedjenek.
"valaki csak azért kimehet munkaidőben az udvarra mert Ő cigizik"
Mindenki kimehet. Ellenkező esetben az már személyi szabadság korlátozása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!