Az a tévhit honnan ered hogy a gazdag emberek lopnak, csalnak, hazudnak?
Figyelt kérdés
Én azt tapasztalom hogy az átlagember alapvető fogalmakkal sincsen tisztában.
Pl. Adó optimalizálás.
Ezt sokan tévesen adócsalásnak titulálják, pedig nem erről van szó.
Miért baj ha valaki okos, képben van és kihasznál jogi kiskapukat, törvény adta lehetőségeket?
Nyilván Ő ezért gazdag, mert értelmes vagy ha nem ért hozza, megfizet olyan szakembereket akik értenek hozza.
Az átlagember is ugyanezt csinálná ha tehetné, csak hülye hozzá és azzal nyugtatja magát hogy aki gazdag vagy jobban él az lop, csal, hazudik.
2021. márc. 10. 09:12
21/21 anonim válasza:
Kemény munkával is el lehet érni a jó életszínvonalat. A szüleim is így tettek, nekem ők a példa, hogy csalás nélkül és tisztességgel mire viheti az ember. Én is így élem az életemet, és 15 év munka után megengedhettem magamnak az egyik gyerekkori álmomat, egy ötös BMW-t (persze nem az akkori szériát, hanem egy kétéves modellt). Aki azt mondja, hogy Magyarországon így meg úgy nem lehet elérni semmit, talán gondolja végig, hogy mit tesz rosszul és változtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!