A szakmunkások mekkora része gazdag?
Áruld már el, hogy mit érzel?
Én most építkezek, elég fasza árajánlatokat kapok, át tudom küldeni, ott van benne, hogy kb másfél hetes melóra 550 ezer nettó a munkabér.
Másiknál szintén.
Most mi olyan hihetetlen ebben?
Ennyire szatyorban élsz?
Azért, mert nem Q7-tel jár, még lehet sok pénze.
Figyelj vannak olyanok akik 1 nm-ért kérnek 10000 forintot... persze ebből kevés van és csak az igazi BALEKOK fizetik ezt ki munkabérbe.
Nálam voltak burkolók 110 nmes házból kb 60-at kellett nekik aljzatkiegyenlitozni plusz lejárólapozni NEM méter szer méteres lapokkal....... plusz konyhában fürdőben csempézés is volt kb 40 nm...
420.000 forint volt a munkadijuk, KETTEJÜKNEK!!!!!
Nnnnná?
Aki vállalkozik.
Akik meg mint beosztott dolgoznak, legjobb esetben megkapják a 250-300-at zsebbe, természetesen minimálbérre bejelentve.
Az egybitesek szerint amit te megrendelőként kifizetsz a szakembernek, az az ő nettó bevétele. És irigykednek.
Eszükbe se jut, hogy mennyi szerszámot, anyagot, stb. stb. kell kvázi megelőlegeznie (nem a mennnyből hullt neki alá...), amivel egyáltalán dolgozni tud. Aztán persze az adók, az alkalmazottainak a bére, járulékok, járművek, karbantartás, és... és... és...
Aki irigykedik a szakikra, az vállalkozzon, és utánozza őket! :)
Kinek mi a "gazdag"?
Hugom volt osztálytársa villanyszerelő. 350-ért karban tartó egy gyárban, mellette másik 2-300 megvan neki maszekból. Hitelmentes, örökölt házban lakik, és 3+ éve vett kp.-ra egy Mustangot.
Ő, SZERINTEM, jól él. Van aki szerint gazdag. Sokak szerint csóró proli.
Most akkor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!