HM EI Zrt.-nél a fegyveres biztonsági őrök mennyit keresnek?
Valaki dolgozik ott vagy dolgozott esetleg ismerőse?
Megéri elmenni ebbe a szakmába?
Valaki tud erről mondani pár dolgot pl. munkaidő, kezdő fizetés majd később emelkedik-e, egyéb juttatások stb.?
Köszi az eddigi válaszokat!
3# Hát nem tudom, azóta jobb lett-e a helyzet?! Láttam a hirdetésüket aztán kíváncsivá tett azért kérdeztem. De lehet jobban jár az ember ha mást választ inkább.
"Hát nem tudom, azóta jobb lett-e a helyzet?"
Átlagosan akkor nettó 850-1000 ft/óra volt akkoriban a bérezés. Az 1000 ft bruttó, már akkor is nevetséges volt. Nem hinném, hogy sokat változott volna a helyzet. A vagyonvédelemmel úgy összességben nem szabad foglalkozni, max másodállásként. Pont ezért hagytam abba, már jó pár éve. Elegem lett a nevetséges pénzekből és abból, hogy megszokottnak számít szakmán belül a bejelentés elmulasztása a munkáltató részéről. Persze lehet mondani, hogy ez nem munka, de csak ott kell lenned éjszakánként, nincsenek hétvégéid, ünnepnapjaid, és azt a 200e feletti összeget 240 órára kapod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!